Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MUSIC INFINITY ► ORIGAMIBIRO /UK, PIANO INTERRUPTED /UK, ENSEMBLE ECONOMIQUE /USA + FLOEX /CZ 18:30, Velký sál

Kde:

Kubelíkova 27, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Live, Alternative, Electro
Hodnocení:

http://www.palacakropolis.cz/program/2015-05-18

Významný experimentální label Denovali Records slaví tento rok deset let své existence a Music Infinity si toto výročí připomene koncertem čtyřech hudebníků z jejich stáje. 18. května do Paláce Akropolis dorazí britské trio Origamibiro s unikátním audiovizuálním vystoupením, anglicko-francouzská dvojice Piano Interrupted míchající ambient a klasiku a americký solitér Ensemble Economique. Program večera doplní ještě domácí zástupce Floex, který na německé značce Donovali předloni vydal EP Gone.

Návštěvníci průběžného festivalu Music Infinity se už s osobitou estetikou německého labelu Denovali Records setkali prostřednictvím tvorby projektů jako jsou Bersarin Quartett, The Alvaret Ensemble či Sebastian Plano. V květnu se zástupci jednoho z nejproslulejších vydavatelství zabývajících se experimentální hudbou do Paláce Akropolis vrátí, aby zde oslavili jeho desáté narozeniny. Mezi gratulanty bude britský multižánrový kolektiv Origamibiro, který v polovině minulé dekády založil anglický hudebník Tom Hill. Když hledal způsob, jak svoje něžné meditativní kompozice využívající nalezených zvuků a tradičních nástrojů přenést na koncertní pódia, spojil se s vizuálním umělcem The Joy of Box a multiinstrumentalistou Andym Tytherleighem a Origamibiro se přerodilo v něco zcela nového. Zvuky jako šustění stránek knihy či starého psacího starého vždy hrály v hudbě projektu důležitou roli, při unikátních koncertech teď předměty z každodenního života ožívají i v doprovodných vizuálech.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Akropolis

Kubelíkova 27Praha 3

Spousta skvělé živé hudby od zavedených, ale i začínajících jmen české i zahraniční hudební scény. Přesně to vás čeká v jednom z nejznámnějších pražských kulturních prostorů. Zajímavý interiér a přes 900 rozmanitých akcí ročně - to už je pěkná pozvánka…

Poslední komentáře