Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ŽÁNROVÉ CENY ANDĚL 2014 ► eFeM, Ezyway, FROM, Memphis a Zylwar + speciální host 19:00, Velký sál

Kde:

Kubelíkova 27, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

99,-

Hodnocení:

http://www.palacakropolis.cz/program/2015-04-07

Na půdě Paláce Akropolis budou 7. dubna 2015 vyhlášeny výsledky prestižních žánrových Cen Anděl za rok 2014. V letošním ročníku jsou vyhlášeny nominace v celkem devíti kategoriích. Pro každou z nich byli osloveni odborníci, především hudební publicisté a lidé, kteří danou kategorii sledují. Z jejich hlasování pak vzešla jména nominovaných. Slavnostní večer, který budou mít možnost ze záznamu sledovat i diváci české televize na programu ČT Art, budou hudebně provázet vystoupení skupin eFeM, Ezyway, FROM, Memphis a Zylwar.

Visací zámek (speciální host)

Legendární Visací zámek se po 32 letech existence dočkal svého vůbec prvního místa v albové hitparádě. Staří punkáči strčili do kapsy prodejní jistoty posledních týdnů i aktuálně atraktivní tituly. Visací zámek vydal svoji studiovou novinku v návaznosti na vyhlášení Punkovýho království 1. ledna letošního roku. Krátce po vydání alba se pilotní singl dostal mezi nehranější songy na rockových rádiích. Druhý týden po vydání stanuli Visáči na prvním místě prodejní hitparády IFPI. Kapela právě absolvuje úspěšné turné Punkový království ke stejnojmennému u albu, to končí 18.4.2015.

eFeM – autorská dvojice Filip Sázavský a Martin Chobot nedávno vydala své debutové album Kolem nás. Ač to na první poslech nemusí znít, hudba eFeM vychází z folku a klasické písničkářské tvorby. Veškerá práce je původní a přenáší osobní příběhy a emoce. Pro co nejlepší vyjádření se duo rozhodlo texty psát v češtině a hudbu komponovat na základě jim nejbližších hudebních stylů – popu, rocku a folku.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Akropolis

Kubelíkova 27Praha 3

Spousta skvělé živé hudby od zavedených, ale i začínajících jmen české i zahraniční hudební scény. Přesně to vás čeká v jednom z nejznámnějších pražských kulturních prostorů. Zajímavý interiér a přes 900 rozmanitých akcí ročně - to už je pěkná pozvánka…

Poslední komentáře