Zpět
burton party
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Burton party - premiéra nového filmu "13"

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties
Vstupné:

100 nakupujících obdrží vstup na večerní after party zdarma!

DJs:

Dj Lucky

14 - 18:00 Store Snowboard Zezula -Palackého 170, Brno

20:00 - 03:00 Klub Fléda - Štěfánikova 24, Brno

Hodnocení:

Burton uvádí nový snowboardový film "13"

 Po úspěchu snowboardových filmů z dílny Burton snowboards jako The B nebo Standing Sideways přichází zbrusu nový 40ti munutový film s prozaickým názvem "13"! Jak jinak se dá také pojmenovat film, který má odstartovat prodej nové kolekce k sezóně 2013? Neexistuje lepší název!

 A koho uvidíme? Hlavními hvězdami budouDanny Davis, Mikkel Bang, John Jackson, Mark Sollors, Mikey Rencz, Jussi Oksanen, Terje Haakonsen, Jeremy Jones, Zak Hale, Ethan Deiss, Seppe Smits, Werni Stock, Roope Tonteri a další.

 

Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=4QW63Rppz1g&feature=plcp

 

Česká republika se své premiéry dočká v sobotu 15. Září a to v Praze a v Brně. Co bude vše na programu?

Brněnská část tohoto slavnostního dne odstartuje už ve 14hod. při příležitosti otevření nového luxusního obchodu místních guru snowboardingu - Snowboard Zezula na Palackého třídě 170. Ano, právě tam na vás bude čekat to nejžhavější zboží na novou sezónu a to nejenom od Burton snowboards. K tomu si můžete k nákupu dát ledově namražený Jagermeister, energii od Red Bullu a nebo vychlazené pivo Desperados. A to vše zdarma! Navíc vám k tomu zahraje Dj Lucky a prvních 100 nakupujících obdrží vstup na večerní after party zdarma!

Takže přes den máme jasno. A co večer? Úderem 20hod. se otevřou brány nejznámějšího klubu Fléda a vy se za tónů Djs můžete pomalu připravovat na projekci. Po jejím skončení na diváky čeká tentokrát opravdu nabitá tombola a tančit se bude až do rána. Jak řekl Dj Lucky, Brno, těš se!

 

 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře