Zpět
DUBSTEP INVASION X D-JAHSTA + DNB STAGE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DUBSTEP INVASION X D-JAHSTA + DNB STAGE

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Drum and bass, Dubstep
Vstupné:

90,- / na místě 120,-

DJs:

Main stage :
D-Jahsta ( GR, Firepower Records )
Low Tact ( CZ / BassDrop )
S-bish ( FR / BassDrop )
Yak, Flexa, Philee, Dekor ( Invasion Crew )

Bar stage :
Trabl Mejkrs
Afterlife ( Razcals / Pohon )
Elwira ( BasSistaz / OMC )
Calli ( Liquidators crew )
Mania ( BasSistaz / Pohon )

Hodnocení:

Bass party s těmi nejčerstvějšími jmény aktuální scény.

Jsme zpět v plné zbroji s klubovou párty Dubstep INVASION Night, kam vám vozíme už pátým rokem aktuální jména bass music. Tentokrát to bude již 19. pokračování naší párty a proto jsme si pro vás připravili pořádnou lahůdku a velké jméno, které udává novou dubstep bass kulturu po celém světě.

Není to nikdo jiný, než talentovaný řecký producent a dj D-JAHSTA, který vydává tracky na Firepower Records, kde vychází zásadní kompilace a tracky jmen jako Datsik a Excision. Je nám obrovskou ctí uvítat tohoto velikána i u nás na Flédě. Doufáme, že ho poctíte pořádným crowdem, protože nechat si ujít takto velké jméno naservírované na zlatém podnose by byla pěkná ostuda!

Z pražské BASSDROPP crew podpoří D- Jahstu DJ´s LOW TACT a S-BISH, kteří mají pod palcem Winter Arénu a Bass Drop party, akce na kterých se točí hvězdy jako Zomboy, Foreign Beggars, TC, 50 Carrot a další zásadní jména.

Zbytek už tak našlapaného line-upu dotvoří místní Invasion crew, ve složení YAK, PHILEE, FLEXA a DEKOR.

Na barové stage bude po celou noc šlapat Drum & Bass, který doplní kulturní vložka rap show, o kterou se postarají ostří psi z Brna TRABL MEJKRS. Za mixem bude mít přesilu něžné pohlaví, vokálový drum & bass si bere na starost djka CALLI z brněnské Liquidators crew.

Tvrdší a osobitě vytříbenou selekci nám předvede místní legenda všech legend, která roztáčí desky téměř 14. rokem a to djka ELWIRA, která momentálně působí v čistě dámské DJ´s crew BasSistaz, stejně tak jako MANIA, která tuto dámskou společnost pro tento večer uzavírá. Line – up doplní brněnský producent YARDEL aka AFTERLIFE, polovina projektu Razcals, který tvoří společně s matadorem Saykem.



Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře