Zpět
EBRIETA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

EBRIETA

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House
Vstupné:

50 Kč

DJs:

DJ Schafff

Fake May

Hodnocení:

Před začinajícím zkouškovým obdobím jsme pro Vás připravili poslední Ebrietu tohoto akademického roku! Poslední možnost si dát pořádně do těla, než si sednete na zadek před učebnice a nebudete vědět o světě :-D.

Tentokrát se můžete těšit na DJský duel léty osvědčeného Schafffa, který bude společně s residentem barové stage, Fake Mayem, roztáčet ty nejdivočejší vypalovačky, které Vás vždy přivedou do varu!

Ty nejrychlejší u vstupu čeká pivko nebo panák zadarmo - tentokrát Havanka! Na místě bude Havanka za pěkných 38 Kč a pro milovníky míchaných nápojů Absolut s juicem (spousty juiců k experimentování :-) za 45 Kč.

A samozřejmě Vás nemůžeme ochudit o kondomy Pepino, které budeme rozdávat u vstupu, protože když na Ebrietu, tak jedině bezpečně :-)

Schafff si na vás připravuje spousty svých zapeklitých soutěží, během kterých rozdá takové ceny jako je bečka piva Starobrno, badmintové rakety Babolat a nebo stylové boty Crocs!

A otázka na závěr zní: kolik právnicko-medických a medicko-právnických párů seznámíme tentokrát? Jeden takto seznámený pár měl dokonce nedávno svatbu ;)

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře