Zpět
ELEKTRA W. PAN-POT (MOBILEE)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ELEKTRA W. PAN-POT (MOBILEE)

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

v předprodeji 300,-Kč / na místě 350,-Kč

DJs:

ELEKTRA W. PAN-POT (MOBILEE)

Hodnocení:

"The season of techno kings"

Ještě před pár lety dj- a producentskou dvojici PAN-POT téměř nikdo neznal. Během krátké doby se ale z berlínského dua ze stáje Mobilee Records stala světově známá dvojice, kterou bookuje de facto celý svět. Premiérové vystoupení v ČR jste mohli vidět letos na festivale Svojšice 2012.

Berlínský techno act PAN-POT funguje od roku 2005, kdy ještě v tříčlenné sestavě vydal debut s názvem Copy & Paste. Hlavními aktéry projektu tehdy byli Tassilo Ippenberger, Thomas Benedix a Marco Resmann. Poslední z jmenovaných v r. 2006 projekt opustil.

O dva roky později už jako oficiální duo vydali desku Pan-O-Rama. V rámci turné k albu v zimě 2008 procestovali Kolumbii, Japonsko, USA, Polsko, Španělsko, Portugalsko, Francii a Švýcarsko.

V roce 2011 vystoupili poprvé na Ibize na jedné ze slavných parties ze série Cocoon Heroes v klubu Amnesia. Letos dvojici v rámci kompilace Back to Back vol. 6 vychází speciální DVD, které důkladně mapuje jejich téměř roční world tour. Kromě dokumentu zde najdete na dalších dvou discích oblíbené skladby z domovského labelu Mobilee a autorské věci. Důkazem stále rostoucí popularity této dvojice je i pozvání na letošní vydání německého Time Warpu. A dobrou zprávu máme i pro domácí fanoušky téhle techno dvojky.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře