Zpět
MAUSERHAUS presents POPULAR (SK) @ Fléda 21.3.2015
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MAUSERHAUS presents POPULAR (SK) @ Fléda 21.3.2015

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
House, Techno, Funky, Electro, Deep House, Progressive, Tech-house
Vstupné:

do půlnoci 80 Kč / po půlnoci 100 Kč

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/1416673151962274

MAUSERHAUS presents POPULAR (SK)
_________________________________

TASUN (Popular / NuSpirit / SK)
PURE (Popular / NuSpirit / SK)
KABINET TOMA HOLIČE live (synths, drums, whatever)
PSJ (Muah!)
PDCH (So What?! / Trochatechna)

VJ aeiou

Poster design by the one and only RAFO >> http://www.gopopular.com/
_________________________________

Brněnský klub Fledermauser, dnes všem známý spíše jako Fléda, bude 21.3.2015 hostit nový večírek Mauserhaus. Ten bude mít za poslání, stejně jako klub samotný, své návštěvníky zabavit a to zejména roztančit.

A jak už název napovídá, večírek bude o house music v mnoha podobách, ale určitě se zabrousí i do jiných žánrově příbuzných vod. Za gramofony se představí hned dva hosté z Bratislavy, reprezentující značku POPULAR. Ta má záběr od grafického designu přes oblečení a módní doplňky až po hudbu samotnou. TASUN a PURE jsou dlouholetými členy této DJ party (spolu s nimi také HANS a headhoncho RAFO), jejich klubovým domovem je nejčastěji bratislavský NuSpirit Bar nebo také NuSpirit Club, kde mají své pravidelné rezidentní noci a také vyhlášenou POPULAR NIGHT, která v minulosti hostila jména jako např. Linkwood, Jus Ed, Scott Fergusson, Juju&Jordash a v dubnu tohoto roku se hostem stane ukrajinský Vakula.

Jejich vystoupení bude předcházet živák brněnského Kabinetu Toma Holiče, který ke své sbírce synťáků a analogových krabiček nově přibral také celou sadu bicích i s bubeníkem. Celý večer otevřou a parket zahřejí domácí DJs PSJ z partičky MUAH a PDCH (Trochatechna/So What?!).


TASUN


PURE


POPULAR

TOM HOLIČ

PSJ


PDCH


____________________________________________
Vinyl tastes better :)

Vstupné: do půlnoci 80 Kč / po půlnoci 100 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře