Zpět
O´SEEX // SPARTAQUE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

O´SEEX // SPARTAQUE

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

v přdprodeji 199,- / na místě 249,-

DJs:

O´SEEX

SPARTAQUE

DJ Hydrophonic

DJ Wally D

DJ Revis

Sony Vega

DJ Quiks

Druhá stage:

DJ  Doky

Elio

DJka Patricie

Patrik Prelovsky  

 

 

 

Hodnocení:

Držte si klobouky mládeži, jeden z nejtalentovanějších djs a producentů současného světového zvuku techna míří do Brna.

Kdo ještě netuší, o koho jde, seznamte se, Dj Spartaque ! Zcela první jeho vystoupení v ČR čeká příznivce elektronické hudby na akci O´seex.
Tento sympaťák z Kyjevu je nejuznávanějším DJem Ukrajiny a jeho jméno je úzce spjato s rozvojem tech-kultury ve východní Evropě.
To potvrzuje jeho celosvětové turné, které zahrnuje pravidelné zastávky na akcích jako jsou Mayday, Global Gathering, Love Parade nebo domácím Kazantipu.

http://soundcloud.com/spartaque/spartaq


Jako uznávaný producent, kterému vydává tracky i samotný Umek, má na svém kontě více než 150 vydaných tracků a remixů, jenž se nemálo objevovaly na vrchních příčkách prodejnosti populárního Beatportu. Jeho poslední počiny jako „Killing me softly“, „Raise Me“ nebo „Ricochet“ si oblíbila celá řada světových jmen, jaké si jen můžete představit.

Hlavní pódium tohoto dílu s podtitulem „Save the originality“, jenž má dokázat, že i neotřelá jména mohou otočit klub vzhůru nohama, doplní rezidenti akce DJ Hydrophonic a Wally D. Jako další se přestaví oblíbený pražský dj Revis, talentovaný Sony Vega a stálice brněnské scény Dj Quiks. Druhá stage se ponese stejně jako na posledním dílu v duchu House a Progressive, kde se představí slovensský Doky, nikdy nekončící Elio, zástupkyní něžného pohlaví bude Patricie a o kvalitní dávku hudby z vlastní dílny se postará znojemským Patrik Prelovsky.
Specialitami akce budou unikátní akční drinky, dekorace, posílený světelný park, projekce a spousta dalších překvapení.
Lístky na tuto akci můžete zakoupit v Indies, na bárečku ve Flédě za 199 Kč. Na místě budou k dostání za 249 Kč. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře