Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Princess Chelsea | FLÉDA | 21.5.2015

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

 250 Kč / 300 Kč

Hodnocení:

Koncert svérázné novozélandské space-popové divy a představení její nové desky #indie-pop #concert

PŘEDPRODEJ:
SMSTICKET.cz ▶ www.smsticket.cz/vstupenky/3587-princess-chelsea.aspx
GOOUT.cz ▶ goout.cz/cs/listky/princess-chelsea/nxd/
HOSTEL ELEVEN, Dominikánská 11, Brno
INDIES, Poštovská 2, Brno

Princess Chelsea je výstřední umělkyně, která svéhlavě míchá prvky klasické hudby, orchestrálního popu a elektroniky. Momentálně patří mezi nejzajímavější objevy indie-popové scény. Je autorkou hitu ‘The Cigarette Duet, který na youtube zaznamenal virální boom a 18 milionů zhlédnutí. Do Brna přiveze Princess Chelsea fungl novou desku a show plnou výbuchů energie.

Za uměleckým jménem Princess Chelsea se skrývá talentovaná novozélandská zpěvačka, pianistka a skladatelka Chelsea Nikkel. Novozéladská diva je klasicky vzdělaná klavíristka, která se nebojí vzít do ruky kytaru, klarinet ani paličky od bicích.

S muzikou koketuje už od středoškolských let, kdy si zkusila angažmá v garage punkové kapele a následně přesedlala k populárnímu indie-popovému bandu The Brunettes. Na sólovou dráhu se vydala po roce 2009 a po třech letech nahrávání pak vydala debut s názvem „Lil´Golden Book“. V roce 2011 vypustila do světa klip ‘The Cigarette Duet’, který se rozšířil rychlostí blesku a katapultoval mladou Novozélanďanku mezi nejvýraznější indie-popové umělce.

Na 1. května navíc připravuje Princess Chelsea vydání nového alba s názvem THE GREAT CYBERNETIC DEPRESSION.

Vstupné: 250 Kč / 300 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře