Zpět
Red Bull Music Academy Night XV
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Red Bull Music Academy Night XV

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House
Vstupné:

50 CZK nebo 70 CZK s Welcome Drinkem

DJs:

MAIN STAGE

21:00 Door open
22:00 - 23:30 Eva Porating (SK)
23:30 - 1:00 INK Midget / Exitab (SK)
1:00 - 1:30 Branko / Buraka Som Sistema (POR)
1:30 - 2:30 OM Unit / Planet Mu (UK)
2:30 - 3:30 Džunyja / Vibe (SK)
3:30 - ??:?? Click Joe b2b Tom Holič, Muah! (CZ)

BOUNCE F**** BOUNCE

Kay $ Tvzex jako BB
W.I.R.E.
Dead Sailor (Matyas)
Them Darned Teenagers

Hodnocení:

Flédu rozduní Om Unit, Branko a další hosté Red Bull Music Academy Night

Brněnská Fléda přivítá 12. dubna zástupce věhlasné Red Bull Music Academy, která se letos koná už po patnácté. Do moravské metropole přijedou z portugalského Lisabonu producent Branko a z Londýna Om Unit. Místní fanoušky aktuálního zvuku čeká desítka interpretů na dvou pódiích.

Hlavními hvězdami budou Branko z Portugalska a Om Unit z Velké Británie. Sekundovat jim na dvou scénách budou talentovaná Eva Porating (SK), bratislavský electronicko-experimentalní projekt INK Midget (SK), DžunyJA aka DJ Junior, dvojice českých DJs Click Joe a Tom Holič a dále Kay $ Tvzex jako BB, W.I.R.E., Dead Sailor (Matyas) a Them Darned Teenagers.

Lisabonský producent Branko je hnacím motorem projektu Buraka Som Sistema, držitele MTV European Music Award a dalších hudebních cen za skvělé album Black Diamond z roku 2008. Na něm se podíleli například MIA, Kano nebo Deize Tigrona a kapela s ním objela celý svět. Branko (ex J-Wow) je ale nyní na sólové dráze, mimo jiné i z důvodu, že Buraka Som Sistema si dala pauzu od koncertování. „Děláním na vlastním materiálu nacházím jinou dimenzi tvůrčí práce,“ říká Branko. Jeho hudba je stejně taneční a přátelská jako Buraka Som Sistema, ale přece jen se o něco liší, je volnější, melodičtější, osobnější. 

Druhým hostem, který prošel Red Bull Music Academy je britský producent Om Unit, polovina projektu Dream Continuum, který tvoří společně s producentem Machinedrumem. Om Unit Flédu zahltí linii tlustých basových linek stejně jako svým setem uhral loňský festival Sónar, kde hrál na Red Bull Music Academy stagei. Ostatně tenhle talentovaný chlapík se hudebního workshopu sám v roce 2011 zúčastnil jako participant.

Red Bull Music Academy Night v Brně na Flédě začíná v 21 hodin. Vstupné je 50 CZK nebo 70 CZK a v ceně je také welcome drink.

 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře