Zpět
SKYLINE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SKYLINE

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Live, Drum and bass, Electro
Vstupné:

150,-/190,- na místě

Hodnocení:

Hard'n'smart: benefice pro Občanské sdružení Podané ruce

Skyline na české scéně figurují od roku 1997 a platí za jednu z nejvýznamnějších kapel české elektronické a drum and bass scény. Nová deska "Fairytapes" vyšla 25. března, pokřtěna byla ve vyprodaném Paláci Akropolis. Po dva týdny od vydání vévodila digitálním prodejům v České republice. O zvuk a světla se postarají zkušení profesionálové - zvukový mistr Jakub Honzátko a light designer Ondřej Burián.

Výtěžek z akce bude použit ve prospěch a bezpečí klubové a taneční scény v Brně. Jeho prostřednictvím se uhradí především intervence potřebné v prostředí nočního života a noční zábavy, které jsou zaměřené na jeho účastníky, tak aby se zákazníkům tanečních akcí dostalo vyššího servisu a zvýšené bezpečnosti.

Jedinou možností jak růst a posouvat současnou taneční scénu k novým horizontům je neustále pronikat za její aktuální hranice. Nový projekt Hard & Smart je právě jedním z těch, které si kladou za cíl učinit první krok k aktuálně vznikajícím trendům lepšího a bezpečnějšího prostředí nočního života.

Tuto akci pořádá LEVEL B PRODUCTION, s.r.o.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře