Zpět
SMOKING FAST FINGERS
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SMOKING FAST FINGERS

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Drum and bass, Electro swing
Vstupné:

100,- předprodej

Hodnocení:

Kdo má nejrychlejší prsty? A kdo nejšikovnější?

Legendární značka cigaretových papírků Smoking vám přináší jedinečnou soutěž - mistrovství ČR v balení cigaret - Smoking Fast Fingers. Smoking Fast Fingers je soutěž o nejrychlejšího baliče cigaret, do které se může přihlásit libovolný uživatel nebo uživatelka cigaretových papírků, starší 18 let. Hlavní výherce si to pak ubalí přímo na Jamajce!

Pojetí celé soutěže bude více než velkorysé. Během sedmihodinového programu vystoupí také pět DJs, kterým bude vládnout matador lámaných beatů ED SOLO z líhně hudebních šikulů britského labelu Finger Lickin‘ Records. Kvalitní drum 'n' bass, breaky nebo dubstep v až neskutečné kadenci – základní přednosti tohoto dje a producenta, kterého můžete často vídat a slyšet po boků kolegů jako Krafty Kuts nebo Deekline. V každém případě hudba, která vás rozhodně bude motivovat balit hodně rychle. Vedle ED SOLA se postaví DJ Aka a N’Zym, kterého si mnozí pamatují z desetihodinového setu na letošním festivalu Mácháč ve Smoking Roll Zone.

Přihlásit so soutěže se můžete na webu www.fastfingers.cz, kde najdete i všechny potřebné informace. Ať už přijdete soutěžit, nebo se bavit, čeká vás po všech stránkách skvělá show, kterou byste si neměli nechat ujít. Těšíme se na vás v pátek 6.12. na Flédě!
Facebook událost:
http://www.facebook.com/events/14348453

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře