Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

The Subways @Fléda: 7.3.2015

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Live
Hodnocení:

The Subways patří mezi nejoblíbenější kapely na festivalech a teď si je můžete užít v klubové atmosféře. Jejich koncerty jsou jedinečné. I ty, kteří běžně stojí vzadu s rukama založenýma na hrudi, dokáží Subways strhnout do kotle svou neopakovatelnou energii a přímočarostí.

Kapela anoncovala nové album, které přijde na svět 9. února. Nové album znamená i novou éru kapely. O nejnovější album se totiž kompletně postará lídr kapely Billy Lunn, který si vzal na starost kompletní produkci.

Přesto kapela nic neztratila na zvuku, dynamice ani hitovosti, která je pro ni typická už od roku 2005. Tehdy Billy, Charlotte a Josh vlétli na hudební scénu ve věku pouhých 16 let. The Subways pronikli do světa hity jako „ Rock & Roll Queen“,“We don’t need monkey to have a good time“ nebo „Oh, Yeah!“.

PŘEDPRODEJ:
▶GOOUT goout.cz/cs/listky/the-subways/wbc/
▶SMSTICKET www.smsticket.cz/vstupenky/2891-the-subways.aspx

Jako support The Subways se v Brně představí i australská partička DUNE RATS, která vás rozehřeje se songy z jejich debutového alba. Svou hudbu označují jako dunecore stoner pop, což je něco mezi punkem a popem. O solidní warm-up tedy nebude nouze!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře