Zpět
URBAN ZONE | PARTY EDITION | the PETEBOX | INDY & WICH f
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

URBAN ZONE | PARTY EDITION | the PETEBOX | INDY & WICH feat. LA4

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

vstup je úplně zadáčo - podmínkou je registrace na: http://www.urbanzone.cz/

DJs:

the PETEBOX | INDY & WICH feat. LA4

Hodnocení:

URBAN ZONE přináší to nejlepší z festivalu do Tvýho oblíbenýho klubu, tak na nic nečekej, obvolej svojí partičku a doražte si užít tenhle mejdan, kde Tě nečeká jenom skvělá muzika, ale taky super aktivity a to nejlepší si necháváme až na konec – vstup je úplně zadáčo.

Podmínkou je registrace na: http://www.urbanzone.cz/

!!!!!!!Vstup je povolen pouze starším 18ti let!!!!!!!!!!!!!!!!

THePETEBOX je britský beatboxer, hudebník, skladatel a multiinstrumentalista, jehož live vystoupení si získala diváky po celém světě. V roce 2005 vyhrál Beatbox Championships rádia BBC 1 a byl také jmenován vítězem Talent Award stanice Channel 4. Peteův styl se dále vyvíjí, jeho vystoupení nově obsahují i speciální efekty, více looperů a také kytaru – to vše dohromady s jeho unikátním beatboxem tvoří komplexní skladby.


INDY & WICH feat. LA4

Tahle trojčlenná sestava hraje od konce 90tých let. DJ Wich je nejvyhledávanějším a nejuznávanějším českým hiphopovým producentem. V roce 2004 vydává Wich svou první producentskou desku s názvem „Time is Now“, která obsahuje ty nejlepší české a slovenské kapely plus hosty ze záhraničí. Indy a Wich se také stali hudební tváří filmu Tomáše Vorla „Gympl“ , kde Wich složil veškeré hudební podklady a jeho skladba „Z Tvojí 1/4“ se stala titulní skladbou filmu.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře