Zpět
VENDETA - UNDERGANG /FR
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

VENDETA - UNDERGANG /FR

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

20,-Kč / na místě 80,-Kč

DJs:

DJ Undergang /FR

Hodnocení:

Breakbeat, drum'n'bass, jungle, etc., to vše ale s rockovou energií...

DJ Undergang /FR
Od zlomu v kariéře, který následoval po získaní ceny Objev Electro 2004, Undergang stoupá k vrcholu nové scény francouzské elektronické hudby a má za sebou scénická účinkování s kapelami jako Asian Dub Foudation, No One Is Innocent, La Phaze nebo Freestylers.

Texty, psané francouzsky a anglicky, pojednávají o kultuře jako hybné síle konstruktivní revolty a reflexe nad alternativami. Jde o produkci jistě značně vybočující z průměru, a to nejen angažovaností textu,připomínající, ze i sebeenergičtější elektronická hudba může být hudbou uvědomění. Undergang tak představuje především zážitek, který rozhýbá tělo i mysl.

Jednou rukou rytmika, druhou scratche, mikrofon snímající moderní a excitovanou poezii...a to vše pod taktovkou jediné osoby!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře