Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Wovenhand (usa) + Marriages (usa) 20.4.2015 @ Fléda, Brno

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Hodnocení:

Málokdy se vidí tak zarputilá ignorace hlavního města: po loňském vystoupení v Jablonci se coloradský poltergeist Wovenhand chystá do Brna. V pondělí 20. dubna 2015 zde představí loňskou desku Refractory Obdurate. Koncert se uskuteční v klubu Fléda (přesunuto z Kabinetu múz!). Hostují Marriages. Lístky jsou k dispozici v předprodeji za 300 Kč přes www.goout.cz, dále přes www.smsticket.cz, od cca března fyzicky v brněnském Indies a pražském Rekomandu. Na místě bude vstup o stovku dražší. Vstupenky zakoupené v Kabinetu zůstávají v platnosti.

Sedmé studiové album Refractory Obdurate vydali Wovenhand – vedle tradiční evropské distribuce u Glitterhouse – na labelu Deathwish Inc. (design vytvořil Jacob Bannon), čímž znovu potvrdili svůj příklon k zatím nejtvrdší a nejtemnější podobě, jakou kapela pod důrazným vedením charismatického kazatele Davida Eugena Edwardse měla. Aktuálně jej doprovází bubeník a perkusista Ordy Garrison, kytarista Chuck French a baskytarista Neil Keener (Planes Mistaken for Stars, Git Some) a rejstřík zvuků nejen studiových skladeb, ale především živých koncertů se i díky nim rozšířil o punk rock i metalové riffy.

www.wovenhandband.com
www.marriagesband.com

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře