Zpět
★ FEVER: HIP-HOP & RNB ★ LUMICHELL & AUSTRALAN ★
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

★ FEVER: HIP-HOP & RNB ★ LUMICHELL & AUSTRALAN ★

Kde:

Štefánikova 18, Praha 5
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B
Vstupné:

Normal021falsefalsefalseCSX-NONEX-NONE

DJs:

★DJane LUMICHELL★DJ AUSTRALAN★

Hodnocení:

★ FEVER: HIP-HOP & RNB ★ LUMICHELL & AUSTRALAN ★
14/12/2013 - DOORS OPEN 21:00 START 23:00
Štefánikova 18/25, Praha 5 - Anděl

★VSTUPNÉ/ENTRY FEE★
★50CZK/HOLKY ZDARMA★
★GIRLS FREE ENTRY★

★DJane LUMICHELL★DJ AUSTRALAN★

Magnum Club & Restaurant a DJ Australan uvádějí novou rezidentní Hip-Hop & RNB URBAN párty na pražské scéně.

Dveře klubu se otvíraj ve 21h, kdy začne hrát k poslechu mixtape od DJe Australana a startujeme úderem 23:00. Vstupný je za pádíčko a holky to maj po celou noc zdarma. Do půlnoci jsme připravili 1+1 kubíčko gratis, takže frajeři, přijďte nabalit nějaký ty roštěnky!

DJane luMichell začínala v DJské formaci Pussycats v roce 2004 v legendárním klubu Face2Face. Později se osamostatnila a rozšířila svůj repertoár z původního R`n`B a hip-hopu o oldschoolové funky, kterým nyní zpestřuje své sety. Zúčastnila se DJské soutěže Party Kingz, kde si zahrála spolu s předními domácími party DJs, a v minulém roce se umístila v TOP 5. Pro luMichell je největší satisfakcí, když se lidé na jejích parties dobře baví, a energii, kterou jí předávají svým tancem, se jim snaží mnohonásobně vrátit tím nejlepším, co R`n`B, hip-hop a funky nabízí. Její sety vás určitě nudit nebudou, protože vám naservíruje pestrou směsici hitů, které prostě musíte slyšet!

DJ Australan, který se stal rezidentem eventu FEVER, patří mezi špičkové profesionály české hudební scény. Právem se tak v roce 2012 stal československým vícemistrem v soutěži DMC DJ Championchip. Tenhle rozenej australan tě bude provádět každým dílem párty FEVER. Společně s ním vystoupí vždy také nějaký významný host.


★ hip-hop & rnb urban music
★ do 00:00 1+1 CUBA LIBRE ZDARMA
★ videomapping projekce
★ profesionální barmani a sexy obsluha
★ fotografie po akci na fb magnum clubu

★REZERVACE/RESERVATION★
tel. +420 273 134 910
mail. rezervace@magnumclub.cz

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Magnum Club & Restaurant

Štefánikova 18Praha 5

Magnum Club & Restaurant se nachází v blízkosti samotného centra Prahy, na adrese Štefánikova 18/25, Praha 5 - Smíchov, pouhé 3 minuty chůze od stanice metra Anděl. Dostupnost je tedy velice dobrá jak metrem, tak i tramvajemi, včetně nočních spojů. Magnum Club & Restaurant, jak již název ...… více

Poslední komentáře