Zpět
BE HIPPIE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BE HIPPIE

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Rock / Punk / Metal, Oldies, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

200,- Kč / VIP: 690,- Kč  

POZOR!
Kdo u vstupu řekne heslo této akce ‘‘MÍR A LÁSKA!‘‘, získává slevu na vstupném ve výši 50,- Kč a 100-, Kč slevu na VIP

DJs:

Dennis NEO se zpěvákem Pavlem Celltou (Hlas Českoslovenka),

DJ Bon Finix,

Adlet a TopKap DJs,

Arco,

Mike Frost Pete Brandy,

Angry Beats 

 

Hodnocení:

Svoláváme všechny květinové děti za účelem manifestu na podporu světového míru, šíření lásky, tolerance a především svobody. Toto setkání všech vyznavačů hnutí hippies se bude konat v nejpříhodnější možný den, tedy během vánočních svátků v úterý 25. Prosince v klubu Mecca (Praha), sídlícího na adrese: U Průhonu 3, 170 00 Praha. Tak přijďte
Program bude velice pestrý a bohatý! O hudební doprovod se postará hned několik předních českých DiscJockeyů (tzv. mániček), kteří budou prostřednictvím své hudby šířit mír a lásku. Pozvání přijali Dennis NEO se zpěvákem Pavlem Celltou (Hlas Českoslovenka), toto duo během večera představí nezapomenutelnou a strhující hudební SHOW, jež bude kombinací taneční hudby a legendárních hitů z let 60-70tých minulého století. Dalšími, kdo promluví k protestujícím, budou Bon Finix, půvabná Adlet a TopKap DJs.
Souběžně s hlavní scénou se bude program odehrávat i na druhém pódiu, kde své hippies vystoupení odehrají Arco, Mike Frost Pete Brandy, a mladí hippiesáci Angry Beats.
Návštěvníci se mohou těšit na drobné občerstvení a u Hippie Marketu bude možné zakoupit originální upomínkové předměty.
Doporučený dresscode: hippies, čelenky, náramky, batikovaná trička, kulaté brýle, jeanové vesty, květinové vzory, kreativitě se meze nekladou!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře