Zpět
Car Deluxe After Party
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Car Deluxe After Party

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

100,-Kč Regular

250,-Kč VIP

DJs:

Line up:
22:00-23:30 Pekos
23:30-02:00 Fcuk
02:00-04:30 LayDee Jane
04:30-06:00 Mike Morphine

Hodnocení:

Po krátkém novoročním vydechnutí jsme tu v plné síle zpět a vy se můžete již tento pátek těšit na Car Deluxe (After) Párty nejen s Laydee Jane, ale zahraje i talentovaný Fcuk, Mike Morphine či Pekos.

Nezaháleli jsme a na základě zkušeností z prvních měsíců provozu a Vašich připomínek klub doznal drobných změn v interiéru, včetně nové výmalby. Přijďte se podívat, jak se nám to podařilo.

Dne 18.1.2013 pořádá agentura AMBOSELI Racing a její závodní tým den otevřených dveří v autosalonu Car deLuxe na adrese Praha 5, Strakonická 1199/2d. Během dne proběhne prezentace závodního týmu a jeho partnerů. Dopoledne je určené pro novináře a odpoledne pro širokou veřejnost s možností zblízka okouknout závodní motorky, nějaké to auto a také se podívat jak se fotí profesionální fotky jako třeba kalendář. A to opravdu u toho nejpovolanějšího - fotografa Jaroslava Urbana. To vše za přítomnosti atraktivních hostesek a profesionálních fotomodelek.

Následně bude program pokračovat v klubu MECCA. 

Dj LayDee Jane:
LayDee Jane se jako DJka postupem času vypracovala až na světovou úroveň. Její energické sety měly obrovský úspěch po celé Evropě, Asii i Africe. Na významných festivalech, mimo jiné Creamfields ČR, Streetparade ve Švýcarsku, nebo FFWD Dance Parade v Holandsku, dokázala vždy vytvořit úžasnou atmosféru. Kromě toho několik sezón vystupovala na Mallorce, např. v klubech BCM a Riu Palace a jeden rok byla rezidentkou legendárního klub Monte Cristo ve Francii.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře