Zpět
Cinda Spring Edition with Belocca
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Cinda Spring Edition with Belocca

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Předprodej: 190,-Kč regular

290,-Kč VIP

http://tickets.mecca.cz/en/a/95 

Na místě:

250,-Kč Regular

390,-Kč VIP 

DJs:

DJ Belocca

DJ Kifli

DJ Peet Sanders

DJ Orbith

Dj Ravic 

DJs P-Jay vs Mylo

DJ Finidi

DJky Elite a Adlet

DJs Steen & Keeper,

K.sandra,

Calbee,

Nika 77,

Golpe vs Tosha,

Chud a Farelly 

Hodnocení:

Cinda Crew & Mecca Prague present: Cinda Spring Edition

Jediný pražský a k tomu naprosto originální festival elektronické hudby – Cinda Open Air, který letos oslaví již své čtvrté vydání, se rozhodl ve spolupráci s jedním z nejlepších pražských klubů uspořádat speciální jarní vydání Cindy, kde se na dvou stageích představí jak přední čeští djs, tak speciální zahraniční host.

 Tím není nikdo jiný než dlouho očekávaný umělec, který vystoupí v České Republice poprvé – DJ Belocca. Tento dnes již matador houseové a tech houseové scény, vlastním jménem Bela Gabor, pochází z Maďarska, kde vyrostl nedaleko Budapešti a již ve svých 16ti letech vydává svůj první singl na labelu Secret Service Records. Ovlivněn německým soundem pak také vydává na Sauna Records, kde se svým trackem „Plastic Fantastic“ okupuje první místa tanečních žebříčků. Jeho tracky si oblíbili a hrají je takové hvězdy jako Sven Vath, Umek, Roger Sanchez a mnoho dalších. Za zmínku jistě stojí i to, že v roce 2007 Belocca se svým remixem legendárního tracku od The Nightcrawlers „Push The Feeling On“ okupoval několik týdnů první místa na Beatport žebříčku top 100. V roce 2009 ho právě Beatport vyhlásil jako jednoho z nejslibnějších nových houseových umělců současnosti. Vydává dále na labelech jako Toolroom, Yoshitoshi, Spinnin, Nervous, Black Hole atd..

 Belocca doplní na hlavní stage promotér Cindy, dj Kifli ve společném setu s Peetem Sandersem, legendární Orbith, dále dj Ravic ve speciálním tech houseovém setu, P-Jay vs Mylo, Finidi a v neposlední řadě zazní na main stage duo blondýnek Elite a Adlet. Na druhé stage, která bude ve stylu techno, vystoupí Steen & Keeper, K.sandra, Calbee, Nika 77, Golpe vs Tosha, Chud a Farelly.

23.3. se tedy v klubu Mecca vystřídá za dj pultem mnoho skvělých djs, kteří se postarají o jedinečnou atmosféru této speciální akce. Nebudou chybět speciální dekorace a další vychytávky… 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře