Zpět
LADIES NIGHT
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LADIES NIGHT

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Dámy do 00:00 vstup zdarma, následné 100,-Kč

Pánové 290,-Kč

DJs:

22:00h-00:30h - Dj Pekos
00:30h-03:30h - Dj Raffael De La Rue
03:30h-06:00h - Dj Junior Jan

Hodnocení:

Pro tuto noc se Mecca stane rájem pro ženy.
Oficiální After Party MS v pánském striptýzu. Držitelky vstupenek v červené zóně jsou zvány na afterparty, kde bude pokračovat program.
Vrcholem noci bude pánský striptýz.

Mistrovství světa v pánském stripu
Nekrásnější muži přijedou do Prahy

Přijďte na jedinečnou show, která probudí Vaši fantazii. 1. února 2013 od 20.00 hodin v RockOpera Praha (bývalé Divadlo Milenium) budou bojovat nejlepší tanečníci a striptéři o titul mistra světa.

V tomto případě je striptýz skutečným uměním v podání opravdových profesionálů, rekrutujících se zejména ze špičkových tanečníků, fitness modelů či akrobatů. Prvotřídní choreografie je samozřejmostí. Fantastické taneční výstupy jsou propracované do dokonalosti, která strhne každou divačku v publiku.
Porota složená ze známých osobností a celebrit ohodnotí nejlepší show, soutěžícího s nejlepší postavou a celkového vítěze. Každá z dam v publiku může rozhodnout o vítězi při výběru favorita publika. Přijďte si vybrat toho svého.
Exklusivním hostem akce bude i známý americký zpěvák a taneční choreograf skupiny CHIPPENDALES David Nicoll, který byl nominován na cenu Grammy.
Držitelky vstupenek v červené zóně jsou zvány na afterparty v klubu Mecca, kde bude pokračovat program. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře