Zpět
MECCA STAR with MICHAEL BURIAN
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MECCA STAR with MICHAEL BURIAN

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

190,- Kč /  VIP 590,- Kč 

DJs:

DJ MICHAEL BURIAN

Roberta Buriana (SK)

DJ Jeana Luca

a zpěváka JK. 

Hodnocení:

Nová pravidelná rezidentní noc českých TOP DJs, kteří vždy budou aktivně vymýšlet koncept dané noci a budou si zvát své speciální hosty.
Ta první byla svěřena do rukou Michaela Buriana, který si pozval hned několik zajímavých hostů, Roberta Buriana, DJ Jeana Luca a zpěváka JK. To hlavní slovo ale bude mít vždy ten, kterému daná noc patří a fanouškové se mohou těšit na jeho speciální set v trvání tří hodin.


New regular resident night of the TOP Czech DJs. The residents will actively devise the concept of the given night and invite their special guests to perform there.
The first one will be in hands of Michael Burian, who immediately invited several interesting guest such as Robert Burian, Jean Luc and a singer JK. However the star of the night will be the resident DJ and his fans can look forward to his or her three hours set.
Second stage: DISCO ZONE

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře