Zpět
STUDIO 54 at MECCA 22.9. present's - DJ MarT
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

STUDIO 54 at MECCA 22.9. present's - DJ MarT

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

První vlnu lístků jsme se rozhodli pustit do předprodeje pouze za 100,- kč / dárek pro vás za vaši podporu! Platit bude do 9.9.2012 nebo do prodání 200 kusů lístků.
Po té se cena zvedne na 150,- kč a na místě bude za 200,- kč.
Zájemci o Vip lístky: první předprodejní cena je jen 290,- kč do 9.9.2012 nebo prodání 200 kusů lístků.
Po té se cena zvedne na 390,- kč a na místě 490,- kč.

DJs:

DJ MarT

DJ Tommy Rogers

DJ ENRICO

DJ RONNY 

Hodnocení:

" FOR ENGLISH SCROLL DOWN "

STUDIO 54 at MECCA present's DJ MarT (BEST IBIZA DJ 2011) Saturday September 22 - with Tommy Rogers, Enrico and Ronny

Amnesia Ibiza rezident Mar T, Tommy Rogers, Enrico a Ronny v sobotu 22.9. v Mecce na Studio 54 night !

Rezident nejlepšího klubu světa Amnesia Ibiza - Mar T - The Best Ibiza dj 2011, Tommy Rogers, Enrico a Ronny zavítají předposlední zářijovou sobotu do pražské Meccy!

Po velkolepém znovuotevření pražského klubu Mecca se na vás vytříbené večírky s nabitým line-upem jen povalí. Jedním z nich je mimo jiné také exkluzivní event, na kterém se představí rezident předního světového klubu - Amnesia Ibiza Mar T – tento dj byl minulý rok zvolen The Best Ibiza dj 2011. Tento osobitý producent a dj se pohybuje na taneční scéně od roku 1995. Od roku 1999 je rezidentem již zmiňované Amnesie na Ibize, kde za více jak dvanáctileté působení měl možnost vystoupit po boku takových hvězd jako je Layo & Bushwacka, Eric Prydz nebo zástupců renomované značky Cocoon, mezi které patří například Sven Vath. Mimo toho má na svém kontě řadu úspěšných releasů na labelech jako je Toolroom nebo Oko.

Kromě tohoto osobitého umělce se 22.9. v pražské Mecce představí domácí Tommy Rogers, který se může pyšnit svým úspěšným hraním na těch nejlepších klubech po světě jako je Amnesia Ibiza, Pacha London, WMC Miami a spousty dalších zvou si ho na hraní po buku top stars djs jako jsou Tiesto, David Guetta, Bob Sinclair, Daren Emerson (Underworld ) a spousty dalších. Za zmínku jistě stojí úspěšný release Changin, za nímž stojí kromě Tommyho Rogerse vocalista Peyton a americký producent Chris Cox.

 Dalším vystupujícím je Enrico, jehož jméno se pravidelně objevuje na line-upech po boku hvězd jako jsou Tiesto, Paul Oakenfold nebo The Shapeshifters. Svůj sound představil několikrát i v zahraničních zemích jako jsou Vietnam, Panama, Kostarika nebo Thajsku.

Navíc každý u vstupu obdrží jako dárek mixované cd od rezidentů Studia 54!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře