Zpět
TOMCRAFT *20 Years of TomCraft*
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TOMCRAFT *20 Years of TomCraft*

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Live, House, Electro
Vstupné:

► Vstupné (18+):

PŘEDPRODEJ:
• 360 Kč - Regular
• 480 Kč - V.I.P.
• 550 Kč - SKY LOUNGE

NA MÍSTĚ:
• 460 Kč - Regular
• 580 Kč - V.I.P.
• 650 Kč - SKY LOUNGE

Link na prodej vstupenek:
https://www.facebook.com/yourproductioncz?fref=ts

DJs:

► DJ Line UP:

• TOM CRAFT
• RICHARD REYNOLDS
• Jerry Jerremy

Hodnocení:

Do Prahy přijíždí legenda taneční hudby Tomcraft
Na jedinečné show zrekapituluje svou dvacetiletou hudební kariéru.

Nejenom staré vypalovačky v novém moderním zvukovém aranžmá, ale i zcela nové tracky, se chystá Tomcraft předvést na exkluzivním koncertu v České republice. Dne 2. listopadu 2013 zavítá do Prahy, kde vystoupí od 22.00 hodin v klubu Mecca. Před vystoupením samotného Tomcrafta dostane publikum do varu Dj Jerry Jerremy a slovenský talent Richard Reynolds. Velká party, která slibuje neobyčejný hudební zážitek, bude trvat až do brzkých ranních hodin. Na své si tedy přijde opravdu každý fanoušek taneční hudby.

Legenda taneční hudby, Dj a producent v jedné osobě – Tomcraft - přijíždí do Prahy, aby oslavil dvacet let na světové hudební scéně taneční hudby. Půjde o jediný koncert Tomcrafta v České republice. Nenechejte si ho ujít.

Umělecká historie tohoto producenta a DJ v jedné osobně se začala psát v r. 2002, kdy prorazil se svým hitem Loneliness, který se během deseti dní dostal do Top10 hitparád po celém světě. Tento fenomenální vzlet ho motivoval k další práci a během dalších šesti let vydal další čtyři velice úspěšná CD. Jeho tvorba je charakteristická kombinováním různých hudebních stylů. Během své kariéry spolupracoval s umělci rozmanitých žánrů, ať už to byl zpěvák americké rockové skupiny Bloodhound Gang Jimmy Pops, nebo německý rapper Sido. Skladby vytvořené ve spolupráci se soulovým německým zpěvákem Xavierem Naidoo patří k jeho nejúspěšnějším.

Jeho kreativitu a zároveň určitou rekapitulaci autorovy dvacetileté tvorby si můžete ověřit na jeho posledním albu, které jako 2CD vydává pod příznačným názvem „20 Years“. Tomcrafta přiváží do Prahy produkční společnost Your Production právě nyní.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře