Zpět
NICKY ROMERO
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MeccaZOO with NICKY ROMERO

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Předprodej online http://tickets.mecca.cz/cs/a/73

390 Kč - Regular (pouze pro prvních 150)

690 Kč - V.I.P (pouze pro prvních 70)

DJs:

NICKY ROMERO (NL)

NILSON (NL)

Meccanicii (CZ)

Dail Manene (CZ)

Hodnocení:

Pojďte se s námi přenést z víru civilizovaného velkoměsta do opravdové divočiny. Holešovický klub Mecca ve spojení s Karlovarskými minerálními vodami Mattoni pro vás připravili jedinečnou MeccaZOO party.

Speciálně pro tuto noc se klub Mecca promění ve skutečnou africkou džungli. Autentičnost prostředí podpoří místa protkaná dekoracemi z pralesů a zvukové projevy tamních predátorů. Chybět nebudou ani africké bubny v rytmu house music a sexy tanečnice ve zvířecích kostýmech.

Hvězdou večera bude
 NICKY ROMERO – jeden z největších a nejuznávanějších DJů dneška, v anketě DJ MAG za rok 2012 se usídlil na výborné 17. příčce! Jeho hity jako „Toulouse“ nebo „Like Home“ znějí ve všech světových klubech. 

Klub Mecca vám přínáší tuto světovou DJ lahůdku LIVE v křišťálově čistém soundsystému Funktion 1! S Nickym se poprvé představí v Čechách další holandský DJ NILSON!

Pozor, omezené množství vstupenek! 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

MECCA

U Průhonu 3Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní ...… více

Poslední komentáře