Zpět
JAY LUMEN
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

PULSE with JAY LUMEN

Kde:

U Průhonu 3, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Předprodej vstupenek (běžný za 190,-  a VIP za 490,-  Kč) v síti TICKETSTREAM http://www.ticketstream.cz/

DJs:

Jay Lumen

Adam Cloud

Pete Walk

Subgate

Revis a Da Moon

Hodnocení:

Tech-housový mág Jay Lumen z Maďarska odstartuje 3.11. v pražské Mecce nový event s názvem Pulse!

Jeden z nejžádanějších techhousových producentů současnosti dobývající hitparády na prestižních portálech elektronické hudby - Jay Lumen představí 3.11. v pražské Mecce strhující show!

První listopadovou sobotu se v nově zrekonstruovaném klubu Mecca odehraje premiérový díl eventu Pulse, který můžeme právem označit za klubovou událost letošního podzimu! Headlinerem bude maďarský producent a dj - Jay Lumen, který dobývá svými osobitými tracky plnými emocí snad všechny hitparády na portálech zabývající se elektronickou hudbou.

Jay Lumen je jedním z nejlepších maďarských DJs současnosti. To potvrzuje i světový hudební web Resident Advisor. Jeho DJ sety staví ze stylů house, tech-house s prvky techna. Jsou dynamické, pulzující, s příjemnými melodiemi a vokály. Jsou krásně srozumitelné a poslouchatelné a díky tomu se mu dostává takovému úspěchu jako DJi. Vydal více jak 500 vlastních skladeb a remixů. Spolupracuje s nejznámějšími světovými DJs a producenty jako jsou Umek, Sebastien Leger, Adam Beyer, Gary Beck a další. Má na svém kontě úspěchy v podobě prestižní světové hitparády TOP 20 UK CHART.

O support tohoto mistra zvuku se postarají domácí zástupci Adam Cloud, Pete Walk, Subgate, Revis a Da Moon, kteří vhodně zapadnou do hudební koncepce hlavního pódia.

Event Pulse si pro všechny návštěvníky přichystal bohatý hudební program i na druhé stagi v rytmech minimal a deephouse, kde bude hlavním hostem britský umělec Jag Kiranmay, Rob Smile, půvabná djane Sonja, ruský Van Vega a talentovaný Peter Costa! 

Kompletní informace naleznete na facebookovském eventu: https://www.facebook.com/events/348687338543891/

Fotoreport

Poslední komentáře