Zpět
Amaranthe (SWE), Deals Death (SWE), Smash Into Pieces (SWE)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Amaranthe (SWE), Deals Death (SWE), Smash Into Pieces (SWE)

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

590,-

Hodnocení:

Sličná slečna Elize Ryd se svou kapelou zavítá ze skandinávské domoviny do naší vlasti, kde má na 2. dubnový večer naplánováno dostaveníčko s fandy. Show skupiny AMARANTHE proběhne ve Storm Clubu v Praze a bude to její návrat do Čech po dlouhých dvou a půl letech. Příznivci na Moravě měli příležitost užít si jemného vokálu Elize, čistého hlasu Jakea i toho obhroublého Andyho, obalené chytlavými refrény se silnými riffy, letos naposledy ve Vizovicích na Masters, kde výkon AMARANTHE sklidil obrovský úspěch. I proto se tato mladá šestice (od října s Henrikem místo Andrease), která tak umně fúzuje metalcore s pop metalem a melodickým death metalem, ráda vrátí do Prahy, protože ví, že ji u nás čeká vřelé přijetí.

S AMARANTHE na „The Invincible Tour“ jedou i podobně hudebně zaměření sousedé z Göteborgu DEALS DEATH a mladí, ale zkušení krajani - repre moderního arena rocku SMASH INTO PIECES, kteří koncertovali mj. s ALTER BRIDGE. Trojitá dávka současného severského rocku na jednom pódiu - bude to vydařená akce. Storm Club Praha - 2. dubna 2014.
Vstupenku si objednejte na dobírku odsud nebo pořiďte v předprodejních sítích.

Cena vstupenek: 590 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Storm club

Tachovské náměstí 7Praha 3

Klub je situovaný na pražském Žižkově, kousek od metra B Florenc a přímo u autobusové zastávky Tachovské náměstí. Prostor bude po celkové rekonstrukci včetně nové protiskluzové podlahy, ozvučen špičkovým zvukovým aparátem Funktion-One a vybaven nejmodernější technikou. Storm bude multižánrovým ...… více

Poslední komentáře