Zpět
Breakstorming w/ The Freestylers (UK)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Breakstorming w/ The Freestylers (UK)

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Break beat, Drum and bass, Funky
Vstupné:

100,-/po 22h 150,-

DJs:


21:00 - 22:30 DD Loko

22:30 - 00:00 Akira

00:00 - 01:30 Freestylers (UK)

01:30 - 03:00 Thinggy

03:00 - 05:00 Gory Ruffian



Hodnocení:

Tento pátek, breakbeaťáků svátek! Do pražského Storm Clubu přiletí Matt Cantor z britského projektu The Freestylers. V rámci jeho hodinu a půl dlouhého DJ & FX setu zazní průřez zásadních tracků z tvorby projektu The Freestylers a věřte, že takto přímo od autora, prožijete legendární tracky jejich tvorby ještě o poznání intenzivněji, než byste čekali!

           Dá se říci, že Freestylers jsou legendární pro všechny fanoušky breakbeatu a oblibě se také těší u většiny fanoušků bassmusic obecně. Ve Stormu, v rámci The Freestylers special DJ set & FX zde vystoupí Matt Cantor, jeden ze dvou zakladatelů projektu. Kromě tohoto vystoupení si na akci užijete také rozmanité sety předním českých bassmusic DJs. Požitek z hudby posílí špičkové ozvučení klubu soundsystemem Funktion-One.

 

A na závěr se nabízí otázka. Kde jinde si poslechnout nové tracky z připravovaného nového alba Freestylers pod názvem The Coming Storm, než 10. ledna ve Stormu? :) Vstupné na akci Breakstorming činí 100 Kč do 22:00 a 150 Kč poté.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Storm club

Tachovské náměstí 7Praha 3

Klub je situovaný na pražském Žižkově, kousek od metra B Florenc a přímo u autobusové zastávky Tachovské náměstí. Prostor bude po celkové rekonstrukci včetně nové protiskluzové podlahy, ozvučen špičkovým zvukovým aparátem Funktion-One a vybaven nejmodernější technikou. Storm bude multižánrovým ...… více

Poslední komentáře