Zpět
storm
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Grand Opening

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Jungle, Drum and bass
DJs:

ED RUSH (VIRUS RECORDINGS, UK)
SECRET HEADLINER (UK)
MC NU C
& Let It Roll crew: Suki, Bifidus Aktif, Kato, One Way
& Substance-D project & guests on 2nd stage

Hodnocení:

V rámci slavnostního zahájení provozu klubu vystoupí respektovaný producent, spolumajitel anglického labelu Virus Recordings, DJ a producent ED RUSH. Legenda techstepu, která v devadesátých letech stála u zrodu drum&bassu společně se svým kolegou Opticalem, nejednou zásadně ovlivnila vývoj tohoto žánru.

Specialitou pro tento výjimečný Grand Opening večer bude také vystoupení SECRET HEADLINERA. Bude to britský producent, jehož jméno nebude předem prozrazeno a k odhalení dojde až na místě akce.

Fotil: Petr Stoklásek, www.petres.cz

Party report

V pátek se otvíral nový drumandbassový klub Storm na pražském Žižkově. Už od středy klub hlásil vyprodáno. Už cestou do klubu jsme potkávali pár zoufalců, kteří loudili vystupenky. My však byli neoblomní a udělali jsme dobře. 

Klub voněl novotou a bylo skutečně narváno. Přesto bary překvapivě dobře stíhaly, takže snad nikdo nemusel na drink čekat příliš dlouho. Kapitolou samotnou je zvuk.V klubu funguje zvuk Function One a řeknu vám, je to skutečně zážitek, když vše slyšíte tak, jak se má.

Po celou noc se evidentně všichni dobře bavili, Ed Rush odehrál skvělý set, naši se taky činili. Jako překvapení vystoupil DJ AMC, tedy anoncovaná druhá tajná hvězda večera. Takže tímto přejeme novému klubu spoustu fanoušků, skvělých akcí a nám další super místo, kam můžeme chodit na party!

Fotoreport

Poslední komentáře