Zpět
MAJESTY, WISDOM a STORMWARRIOR!
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MAJESTY, WISDOM a STORMWARRIOR!

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

450,-

Hodnocení:

Na Prahu se chystá trio metalových gigantů - MAJESTY, WISDOM a STORMWARRIOR!

Vyznavači nadupaného heavy / power / speed metalu si na samém konci zimy - 16. března 2014 - přijdou na své. Do Prahy se totiž v rámci „Banners High Tour“ vypraví veličina MAJESTY z Germánie, která se nedávno vrátila do své domoviny z veleúspěšného turné s POWERWOLF. Příští rok tato „true-metalová“ pětka vyráží na cesty jako hlavní hvězda a veze s sebou vynikající materiál z letošního comebackového alba „Thunder Rider“. Pozvání na ně přijali mj. Mat Sinner (PRIMAL FEAR), Hannes Braun (KISSIN’ DYNAMITE) nebo Sven D'Anna z WIZARD. Doprovod MAJESTY budou po Evropě dělat podobně naladění Huni WISDOM (jistě i s Mudrcem), kterým před měsícem vyšla taky novota „Marching For Liberty“. A třetími nosiči praporů budou nejstarší, zkušení STORMWARRIOR z hanzovního města Hamburg, kteří už historii pozměnili pěti CD.
Přijďte oslavit konec tuhé zimy 16. 3. 2014 do pražského klubu Nová Chmelnice, kde budou celý večer znít epické skladby, skvostné vokály a nabroušené kytarové riffy.
Vstupenku za 450,- Kč si pořiďte na tomto webu nebo v obvyklých předprodejních sítích.

Banners High! - prapory do vzduchu a toto do repráků…
MAJESTY - „Thunder Rider
WISDOM - „Live Forevermore
STORMWARRIOR - „Heading Northe

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Storm club

Tachovské náměstí 7Praha 3

Klub je situovaný na pražském Žižkově, kousek od metra B Florenc a přímo u autobusové zastávky Tachovské náměstí. Prostor bude po celkové rekonstrukci včetně nové protiskluzové podlahy, ozvučen špičkovým zvukovým aparátem Funktion-One a vybaven nejmodernější technikou. Storm bude multižánrovým ...… více

Poslední komentáře