Zpět
WEDNIGHT w/ Halbax & Tom SMall, HDS, GRINDAWAY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

WEDNIGHT w/ Halbax & Tom SMall, HDS, GRINDAWAY

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Drum and bass
Vstupné:

Zdarma

DJs:

★ ★ Tom SMall
★ HDS
★ GRINDAWAY

Hodnocení:

► For english press more

Pravidelá středa ve Storm Club Prague? Jasně ale udelame si jí trošku specialní když už to je pod křídlama Halbax DnB co říkáte! Chystá se natočit druhý díl svého let it fuck videa (http://bit.ly/1pbpXXt)! Takže to chce pořádný bordel ať máme suprovou vzpomínku na další díl

Bude to chtít nějakou přípravu která už probíhá, ale je tam místo pro nějaké připomínky a nápady takže budu rád když se přidáte a dáte názor co eventuálně vylepšit ;). Mohli by jsme zkusit třeba Boiler Room styl aby jste tam byli nějak hezky zakomponovaní. Každopadně se to chce vyvarovat failům z prvního dílu ;)

V opačném případě budu rád když pozvete přátele ať nás je dostatek na řádný zážitek! :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

How about wednesday in Storm Club Prague? Hell yes, because it’s Halbax DnB turn to make it realy special. He will shoot 2nd part of his Let it Fuck video (http://bit.ly/1pbpXXt)! Come in and make a rumble, so we have all great memory for this day.

Have an idea or suggestion for the video? We could try something like Boiler Room, right? Also invite your friends, more the merrier.

Guests:
★ ★ Tom SMall
★ HDS
★ GRINDAWAY
(+kdo chce tak at napíše a já to zvážím)


VSTUP ZDARMA!
FREE Entry

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Storm club

Tachovské náměstí 7Praha 3

Klub je situovaný na pražském Žižkově, kousek od metra B Florenc a přímo u autobusové zastávky Tachovské náměstí. Prostor bude po celkové rekonstrukci včetně nové protiskluzové podlahy, ozvučen špičkovým zvukovým aparátem Funktion-One a vybaven nejmodernější technikou. Storm bude multižánrovým ...… více

Poslední komentáře