Zpět

4x4 Český Snowboardový Pohár 2012 : Začínáme ve Špindlerově mlýně, končíme v Peci pod Sněžkou!



Již devátý ročník závodů Českého snowboardového poháru se naplno rozjíždí poslední lednový víkend ve Skiareálu Špindlerův mlýn a po zastávkách v Rejdicích a na Klínovci skončí finálovým závodem první březnový víkend v Peci pod Sněžkou. Tuhle celou akci mediálně podporujeme, takže ti budeme přinášet aktuální informace a výsledky.

Systém závodů zachovává model z předešlých let, kdy je každá zastávka rozdělena do dvou dní – páteční registrace a tréninku a sobotního závodu. Všechny zastávky jsou součástí oficiální celosvětové série TTR /ticket to ride/, což staví celý seriál na úroveň mistrovských snowboardových závodů v ostatních zemích.

 

Účast v závodech je otevřena všem zájemcům z řad aktivních snowboarderů, kteří budou podle věku rozděleni do dvou kategorií – rookies a adults. Výsledky jednotlivých závodů se započítávají do celkového hodnocení, jezdec s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem. Navíc zastávka na Klínovci je současně Mistrovstvím ČR ve snowboardingu v disciplíně halfpipe, poslední závod v Peci pod Sněžkou je pak zároveň Mistrovstvím ČR ve snowboardingu v disciplíně slopestyle.

Kalendář závodů:

Datum            Místo            Disciplína

27 – 28. ledna Špindlerův mlýn  -  halfpipe, slopestyle

3 – 4. února Rejdice   -   slopestyle

24 – 25. února Klínovec   -  halfpipe

2 – 3. března Pec pod Sněžkou  -  slopestyle

 

Nedílnou součástí všech zastávek série 4x4 je kromě sportovního klání i pravidelný večírek pro jezdce, diváky, média i partnery závodů. Tyto párty se koná vždy v sobotu ve večerních a nočních hodinách ve vybraném klubu v rámci areálu.

Organizátorem série 4X4 ČSP je Asociace Českého Snowboardingu. Závody by se nemohly uskutečnit bez výrazné podpory našich sponzorů a mediálních partnerů, kterým tímto srdečně děkujeme!

Kontakty:

Jezdci a produkce 4x4:

Jaroslav Boček, +420777277646, jarda.bocek@snowboarding.cz

Media:

Marek Teyssler, +420731531351, media@snowboarding.cz

 

Asociace Českého Snowboardingu / ollie

Poslední komentáře