Zpět

House music má nový domov - Solomun



Představte si house music jako dům. Jednoho dne do něj přichází balkánský mladík, který se rozhodne vytrhnout základy do té doby pevné stavby a postavit si na nich místo domu svůj hrad. Budovu stojící na hlubokých „deepových“ pocitech, postavenou z vybraných melodických materiálů a vybavenou skvěle padnoucími vokály. 4. prosince vás přivítá nový domov hodný house music roku 2015. Stavitelem a průvodcem v jedné osobě - Solomun.  

Bosenský producent Mladen Solomun, v současnosti žijící v Hamburku, na sebe upozornil poprvé v roce 2006, kdy na svém novém labelu Diynamic vydal první EP Solomun. Během několika let si vybudoval reputaci tahouna Hamburského undergroundu, a to nejen díky vyhledávaným divokým parties v klubu Ego, který vlastnil se svým parťákem Adrianem Trolio. Ego má už dnes jiného majitele a Mladen se zatím vypracoval mezi nejžádanějším umělce současnosti.

Solomun je doma nejen za mixem, ale i ve studiu. Svědčí o tom desítky úspěšných releasů a album Dance Baby z roku 2009. Pověst inovátora house music mu vynesl remix Noir & Haze  - Around, který byl oceněn Resident Advisorem jako Remix Of The Year, následovala první úspěšná residentura Diynamic v Sankeys na Ibize. Pro výpis ocenění bychom potřebovali další stránku, proto jen namátkou v roce 2012 od Mixmagu DJ Of The Year, Ibiza Producer Of The Year, Best Deep House DJ na Ibiza Awards a desítky dalších. Solomun je v současnosti residentem hned dvou klubů na Ibize, Sankeys a Pacha (Solomun + 1).

Solomun drží pevně klíče od dveří současného domu house music, stačí jen málo a můžeme být vpuštěni dovnitř. Co nás tam čeká? Více se dozvíme až 4. prosince na adrese Dlouhá 33.

FB Event: http://www.facebook.com/events/1648321075381115

Solomun @ ROXY

4. 12. 2015 – Start 22:00

Support: TBA

Předprodeje/Presale: 460 czk + popl/fee, at Cafe NoD 475czk

Goout – https://goout.cz/cs/listky/solomun/shg/

Ticketportal – www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920882

Ticketpro - www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1660004-solomun.html


Audio:

BBC Radio 1 Essential Mix- https://soundcloud.com/solomun/bbc1-radio-essentialmix

 

Video:

Boiler Room at Tulum - http://www.youtube.com/watch?v=bk6Xst6euQk

Foals – Late Night (Solomun remix) http://www.youtube.com/watch?v=sQVeK7Dt18U

Poslední komentáře