Zpět

Festival Kačeři již tento víkend!



Největší festival hudby a sportu na Příbramsku je tu! Již tento víkend 21. a 22. srpna se sjedou do obce Horčápsko u Březnice všichni fanoušci festivalu Kačeři. Na co se můžete těšit, co nezmeškat a proč přijít?

Festivalové brány se otevřou návštěvníkům v pátek 21. srpna v 17:00 a otevřeny budou až do nedělního rána 5:30. V této době se přestaví na festivalové louce na 3 pódiích na 50 kapel, DJs a umělců. V pátečním programu se můžete těšit mimo jiné na domácí E!E, the.switch nebo punkovou legendu Plexis. V DJ stanu se představí známý DJ Pixie, dvojice Deadly Viperz a příbramští DJs.

Sobotní program startuje již od ranních hodin. Úderem 9:00 se rozběhne fotbalový a volejbalový turnaj, do kterého se stále můžete přihlásit. Po obědě vše doplní skate a bike závod YCDI present Temple Store bike a skate contest. Odpoledne se může těšit na další  zábavu v podobě turnaje ve stolním fotbálku, vystoupení komiků pořadu Na Stojáka (Daniel Čech, Karel Hynek). Tou dobou již budou rozezvučeny všechna pódia. Na Live stage se představí anglická hvězda The Feud, punkový Pipes and Pints, legendy rapu PSH, DJ stage ovládnou německý DJ Gunjah, Chrisa Sadler, Pavel Bidlo nebo Roberto Chochola. Třetí, alternativní pódium představí slovenskou folkovou zpěvačku Katarzii, oblíbené duo Sympaťáci a další projekty.

Bavit se můžete nejen sportem a hudbou, ale také vlastním umem. Chcete si vyzkoušet hrát na bonga, stát se DJem, vyrobit vlastní knihu nebo peněženku? Připraveno bude několik workshopů, které povedou zkušení odborníci z oboru.

Prodej vstupenek na festival v předprodeji se uzavírá ve čtvrtek 20. srpna. Poté pořídíte vstupenky na místě, na celý víkend za 400,-, páteční zábava vás vyjde na 200,- a sobotní na 250,-! Veškeré informace naleznete na webových stránkách www.kaceri-festival.cz nebo na Facebooku.

Poslední komentáře