Zpět

Skyline si v Roxy opět udělají předvánoční párty



Skyline pokračují v tradici vánočních mejdanů, kterou kapela dodržuje už od roku 2006. Na 16.prosince si do Roxy chystají opět velkou show, chybět nebude ani afterparty s Hiffi And Jacob a dalšími hosty. Bude to jediný letošní klubový koncert v Praze a zároveň poslední před vydáním nové, v pořadí již sedmé řadové desky. Ta byla původně plánována už na letošek, nakonec ale vyjde v první polovině roku 2016. Právě na koncertě v Roxy by pak měly vůbec poprvé zaznít i ukázky z chystané novinky.

"Zjistili jsme, že jsme na sebe čím dál tím víc přísnější, takže nám dokončení alba trvá déle než dřív. Novinka vyjde po třech letech od předchozí Fairytapes, což bude vůbec nejdelší rozestup v naší diskografii. Je to trochu paradoxní, protože právě na Fairytapes se podle nás vše správně sešlo a plán byl pokračovat dál ve směru, který jsme si s touhle deskou nadefinovali. Nakonec máme pro nás rekordní počet nových skladeb a z nich momentálně vybíráme a finalizujeme ty nejlepší," říkají Skyline.

Na další informace o nové desce je kapela zatím skoupá, jisté je jen to, že na ní opět bude spolupracovat s vyhlášeným zvukovým inženýrem Matoušem Godíkem.

Vstupenky na koncert, který se uskuteční 16.prosince v Roxy jsou k dispozici za 180,- Kč v sítích Goout, Ticketpro a Ticketstream. Na místě v den koncertu za 250,- Kč.

 

Více info:

 

www.skylineweb.cz

www.facebook.com/skyline.prague

www.roxy.cz

www.facebook.com/clubroxyprague

www.dsmacku.com

www.facebook.com/dsmackupromotion

Poslední komentáře