Zpět

A.Skillz a Nu:Tone v rámci finále Smoking Fast Fingers v ROXY



Velké finále – velká DJská jména! Přesně to vás čeká 20. prosince v pražském klubu Roxy, kde proběhne poslední regionální kolo a finále Mistrovství ČR v balení tabáku – Smoking Fast Fingers. Již krátce po půlnoci budeme vědět, kdo si odnese hlavní výhru – zájezd na Jamajku. Stále to ale může být i jeden či jedna z vás, protože registrace do soutěže na www.fastfingers.cz je stále ještě otevřená.

 

Smoking Fast Fingers není jen koncept soutěže, ale také skvělého mejdanu, který počítá s exkluzivními DJskými jmény. V rámci finálového večera vystoupí A.Skillz a Nu:Tone (Hospital Records). Poprvé se představí na jednom pódiu britská kombinace breakbeatu, hip hopu, funku, soulu a drum and bassu v podání mistrů, kteří už by nám za těch patnáct let působení na scéně mohli udělat opravdu hezkou hudební přednášku. Kdo zmešká jejich lekci v Roxy, bude určitě litovat.
 
SMOKING FAST FINGERS – Mistrovství ČR v balení tabáku
20.12. 2013 – Praha
klub Roxy, start: 21:00
předprodej: Ticketpro a Smsticket.cz / 120 Kč, na místě 150 Kč

DJs: A.SKILLZ (UK), NU:TONE (UK), N’Zym, Babylon Rocker, 2K

www.facebook.com/smokingfastfingers
www.ticketpro.cz
www.smsticket.cz
www.roxy.cz


A.Skillz
http://youtu.be/8Id2baAPvnQ
http://youtu.be/oCHUjtuzxV8

Nu:Tone
http://youtu.be/mlkL3YHR5ts
http://youtu.be/WI4U0sBl6kU

Klub Roxy se otvírá ve 21:00. Vstupenky jsou dostupné v předprodejích Ticketpro a SMSticket.cz za 120 Kč a v den akce na místě za 150 Kč.

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře