Zpět

A.Skillz tento pátek na Flédě v rámci Smoking Fast Fingers




Přijďte v pátek 19.12. do klubu Fléda v Brně zúročit čerstvě nabyté zkušenosti z balení dárků a zkuste své štěstí v Mistrovství ČR v balení tabáku – Smoking Fast Fingers. Přesně o tom bude první zastávka z letošního tour, která vybere ty nejrychlejší baliče ze všech koutů republiky, aby se pak utkali ve velkém finále o velmi zajímavé ceny, a to nejen od legendární značky cigaretových papírků Smoking. 

SMOKING FAST FINGERS – Mistrovství ČR v balení tabáku

19.12. 2014 – Brno
klub Fléda, start21:00
předprodej: Smsticket.cz / 100 Kč, na místě 150 Kč

DJs: A.Skillz (UK), Pixie, Lucky Boy, Zu

www.facebook.com/smokingfastfingers
www.fastfingers.cz
www.smsticket.cz
www.fleda.cz


Ti z vás, kteří mají spíše šikovné prsty, se mohou přímo na místě ve Smoking stánku zúčastnit další soutěže - Smoking Creative Fingers. Zde bude rozhodovat pouze vaše šikovnost a kreativita - fantazii se meze nekladou! Porota vybere tři nejlepší kousky, jejichž autoři si taktéž odnesou hodnotné ceny.


A to není všechno - čeká vás taky pořádný mejdan! Hlavní hvězda, jeden z nejlepších funky beatmeisterů světa DJ A.SKILLZ (Fingerlickin' UK) vás na parketu ubalí a naklepe tak, že nebudete chápat. Z domácích jej doplní hvězda Let It Rollu DJ PIXIE, a spolu s ním mladé talenty LUCKY BOY a DJane ZU.

Ať už přijdete soutěžit, nebo se bavit, čeká vás po všech stránkách skvělá show, kterou byste si neměli nechat ujít. Vstupenky jsou k dostání  za 100 kč v předprodeji v klubu Fléda. Na místě je budete moct zakoupit za 150 kč. Doporučujeme včasný nákup. Princip soutěže, pravidla a přihlašovací formulář najdete na www.fastfingers.cz. Ubalíme se 19.12. na Flédě!

 

Poslední komentáře