Zpět

Akce ALT+TRANCE zamíří na začátku jara do Plzně!



Právě Plzeň se stává městem, které si společnost Trancehub vybrala pro svoji první akci v České Republice. A rozhodně je na co se těšit! Plzeňský klub PH+ se stal ideálním místem pro tuto spektakulární akci, na které se předvedou hned dvě zahraniční jména, společně se skvělým supportem kvalitních, českých DJs. Fanoušci trancové hudby se mohou těšit na dvě neohrané hvězdy a to na holandského producenta a DJ, zvaného Estiva, který do České Republiky zavítá vůbec poprvé a odehraje si právě na této akci svojí premiéru.

Trance Hub uvádí:

ALT+TRANCE

 

Sobota 9.3.2013, 21:00 otevření klubu a start programu, 06:00 konec
PH+ Club, Kopeckého sady/Martinská, 301 00 Plzeň

DJs: ESTIVA (NL), WEZZ DEVALL (NL), THOMAS COASTLINE (CZ), PROGGYBOY (CZ), PREM VAN SKAAL (CZ), LUCAS AGE (CZ), IB DUO (CZ)

 

Druhou zahraniční hvězdou této akce se stal holandský, mladý talent Wezz Devall, který již několikrát dokázal dostat české publikum do neskutečné euforie. Domácí scéna bude zastoupena jmény Thomas Coastline, který patří ke spičce české, trancové scény. ProggyBoy, mladý talent z Plzně, který získává obrovský support od několika zahraničních hvězd. Prem Van Skaal, plzeňský producent a DJ, který se již ukázal ve skvělém světle po boku holandského DJ San. Lineup poté doplní zkušený Lucas Age, který do Plzně zavítá z Prahy společně s dvojkou iB DUO.

 

Přichystány budou skvělé efekty, soutěže o setkání s hlavními hvězdami a spoustu dalších překvapení, které Vám všem zaručí nezapomenutelný a ojedinělý zážitek.

Více informací na http://www.facebook.com/events/415069011913351/ či www.facebook.com/trancehub

 

Vstupné – 100 Kč

Připravila: mia/ Trance Hub

Poslední komentáře