Zpět

Alexander Kowalski a Radial headlinery JZD techno stage na AIR Festivalu



Po úspěšném představení JZD Techno Stage na Sun festivalu nesmí toto pódium chybět ani na novém Air Festivalu. Svou stage ve Festivalparku v Hradci Králové opět vybuduje valašská agentura JZD promotion. Line up bude rozdělen do dvou dnů, kdy v pátek zahrají přední čeští techno djs a v sobotu kolegové ze Slovenska. Každý den bude mít svého zahraničního headlinera a věříme, že se hangár bude otřásat v základech.

AIR Festival 2014
15. – 16. 8. 2014
Hradec Králové, Festivalpark
Dvoudenní vstupné: 199 Kč
VIP vstup: 1.390 Kč
Main stage: W&W, DJ Roxtar, Andre Moretti, Michele Cavaletto...
JZD techno stage: Alexander Kowalski, Radial, Toky, Boss, Kaisersoze, Pavel Krejdl & Detrik, Nois, Džejár aka Roger Venzent, Spiriakos, Jerry, Michal Breeth, Drahosh, Hu, Grining

www.airfestival.cz
www.eventim.cz
www.facebook.com/festivalair

Jako jsou největší lákadla programu? Tahounem pátečního večera bude Alexander Kowalski, německý dj a top producent, který debutoval se svým prvním live vystoupení v klubu Trezor v Berlíně. Na elektronické scéně se pohybuje více než 15 let a na svém kontě má desítky singlů a remixů. Sobotní headlinerem bude holandský techno projekt RADIAL, za kterým v současné době stojí Jeroen Liebregts. Svého času chrlil jednu pecku za druhou, kterou hráli i ti největší velikáni techno scény jako Oscar Mulero, Ben Sims či Dave Clarke! Své debutové EP vydali na slovenskej značke Numb (Beton EP).

Alexander Kowalski @ Test Festival:

Za českou scénu budou tahouny pátečního večera Pavel Krejdl & Detrik s projektem Underground children djs, chybět nebude ani nejzásadnější moravská postava techna dj Kaisersoze anesmrtelnýbrněnský dj a promotér Jerry. Silnou trojku pak ještě doplnízástupce nové producentské techno generace Spiriakos.

Sobotní večer si vezmou do parády pionýři česko-slovenské tanečníci scény Toky a Boss, doplní je Grining, HU, Drahosh a Michal Breeth.

Co od tohoto pódia očekávat? Jen techno!  www.jzdpromotion.cz

Připravila: mia/ Live61

Poslední komentáře