Zpět

Aquaphonic 2014: nový prostor a DJ Bryan Cox



Letošní ročník tradiční povánoční party, AQUAPHONIC, má pro návštěvníky připraveno několik lákadel. Hlavním hostem bude americký DJ a producent BRYAN COX, dále vystoupí zástupce polské taneční scény Pawel Wadowski aka PABLO ROUVE. 

 

Na dvou scénách (techhouse/techno, drum and bass) se dále představí ORBITH, TGT, JAQULLIN, MIQUEL, MICHAEL J, MARTY K!, BÁBA & JOE JOY, BIFIDUS AKTIF, MISOLOGY, TACTICAL & OKAN, HALBAX, CYBERPETE + MC MIZA, KUMP. Příjemnou zprávou pro fanoušky AQUAPHONICu jistě bude návrat akce do centra Liberce, konkrétně do Domu kultury v Liberci. AQUAPHONIC zde proběhne v sobotu 27. 12. 2014.

Headlinerem v pořadí již 13. ročníku AQUAPHONICu je americký producent BRYAN COX, autor hitů jako je např. Get It Started (https://www.youtube.com/watch?v=YOBDfnkS_vw) nebo Burnt Sun (https://www.youtube.com/watch?v=5O3MNfI1nnw) a další. Jeho skladby vydávají světově známé hudební labely jako např. Spinnin’, Toolroom, 100% Pure, kromě toho založil vlastní vydavatelství, dnes velmi úspěšný label Neptuun City a nově také Dimenship. Vystupuje v klubech a na festivalech po celém světě, můžeme jmenovat např. Ultra, Dance Valley, DEM, Ambasada Gavioli, Ice Las Vegas, Beats 4 Love, Bee Free, v minulosti navštívil i ČR.

Na hlavní scéně vystoupí DJ Orbith, rezident brněnské taneční noci Elektra. Za mixpultem jej vystřídá rezident AQUAPHONICu - TGT, dále půvabná DJka JAQULLIN, východočeský DJ MIQUEL,  MICHAEL J, MARTY K!  a BÁBA & JOE JOY.

Na druhé scéně věnované drum and bass zahrají  BIFIDUS AKTIF, resident festivalu LET IT ROLL, dále Tactical & Okan, liberecký producent MISOLOGY, CYBERPETE za doprovodu MC MIZY, HALBAX a KUMP.

Organizátoři AQUAPHONICu se rozhodli vyhovět přání návštěvníků a vrátit akci zpět do centra Liberce. Jako ideální prostory se jeví nově zrekonstruovaný bývalý klub Maximal v Domě kultury v Liberci, který spojuje skvělé zázemí a ideální dopravní dostupnost.

Kdy: sobota 27. 12. 2014, začátek: 20.00 hod., konec: 06.00 hod.

Kde: Dům kultury Liberec

DJs: Main stage: BRYAN COX (USA), PABLO ROUVE (PL), ORBITH, TGT, JAQULLIN, MIQUEL, MICHAEL J, Marty K!, Bába & Joe Joy

D’n‘B Zone: Misology, Tactical & Okan, Halbax, Bifidus Aktif, Cyberpete + MC Miza, Kump

 Vstupenky: koupíte v předprodeji od 200 Kč+poplatky v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour, knihkupectví KANZELSBERGER a síti prodejen BONTONLAND. www.ticketstream.cz, na místě budou k dostání za 300 Kč.

Více informací najdete zde: www.facebook.com/Aquaphonic

 

Program akce:

Main stage:

20:00    Marty K!

21:30    Bába & Joe Joy

22:30    Jaqullin

23:30    Pablo Rouve (PL)

0:30      TGT

1:30      Bryan Cox (USA)

3:00      Orbith

4:00      Miquel

5:00      Michael J

 

DnB Zone:

21:00    Misology

22:30    Tactical & Okan

0:00      Halbax

1:30      Bifidus Aktif

3:00      Cyberpete + MC Miza

4:00      Kump

Poslední komentáře