Zpět

Ballantine‘s Backstage: Skotskou pro mě a pro Billa, prosím!



Po skvělém koncertě Divokýho Billa máte sto chutí za klukama zajít a dát si s celou kapelou panáka. To by chtěl přeci zažít každý! Díky Ballantine’s Backstage to můžete být právě vy.

Určitě jste někdy měli pocit, že s kluky z vaší oblíbené kapely byste si rozuměli. Že byste jim po skvělém koncertě rádi řekli, jak vám mluví z duše, co všechno při poslechu jejich hudby zažíváte, anebo prostě diskutovali jen tak o životě. Jenže nezvané nálety na muzikantskou šatnu, to dělají malé holky, vy přece máte svůj styl. A co takhle být VIP hostem Divokého Billa v jejich backstagi – to by se vám líbilo, ne?

Ballantine‘s Backstage otevírá dveře do zákulisí všem, kdo mají slabost pro dobrou hudbu a kvalitní drinky. Stačí když si ve svém oblíbeném baru objednáte dva panáky Ballantine’s a pak na kupón, který vám dá obsluha, napíšete rým na kapelu Divokej Bill. Pozor, máte na to už jen jeden týden! Na autory nejlepších rýmů čekají lístky na vybrané koncerty právě probíhajícího podzimního akustického turné kapely a hlavně přístup do komfortní backstage plné dobrého jídla a whisky. Tady se odehraje ta pravá show! Ostatně to, co všechno se v backstagi děje, můžete sledovat na www.facebook.com/ballantines.cz. Tam také najdete seznam podniků, ve kterých cesta do Ballantine’s Backstage začíná. 

Poslední komentáře