Zpět

Baromantica v Lucerně



Kapela BAROMANTIKA s Lenkou Dusilovou přichází s novým videoklipem k písni SMILUJE,  který vznikl v produkci společnosti VICE, v režii Tomáše Zilvara a je první vlaštovkou chystaného živého záznamu koncertu kapely, který se natáčel na podzim loňského roku v klubu Café V lese.

 

Tento klip bude představen na pražském koncertě v Lucerna Music Baru v úterý 9. dubna 2013. Tam také mohou příznivci Lenky Dusilové a Baromantky slyšet kromě jejich několikanásobně kritiky i posluchači oceněného eponymního alba i nové hudební nálady z alba příštího.

 

"V lednu jsme s Baromantikou zažili nový impuls díky speciálnímu koncertu v Nové Syntéze konanému u příležitosti miliontých padesátých globálních narozenin umění, pro který jsme vytvořili nové hudební nálady a potvrdili si tak náš společný autorský rukopis. Máme radost z této kontinuity a těšíme se, že kromě skladeb z alba Baromantika a ochutnávky z živáku v Café V lese máme možnost zahrát tyto klubající se nálady, které ještě neznáte," říká Lenka Dusilová.

Jako předkapela Baromantiky se představí 12-ti členný ansámbl Prague Modern Young.

Kompletní DVD záznam koncertu z Café V lese se kapela chystá vydat ještě letos na podzim, kdy vyrazí na dalších několik koncertů doma i v zahraničí, v říjnu  Baromantika zahraje na Waves Wienna festivalu v Rakousku.

 

Lenka Dusilová spolu se SPITFIRE COMPANY vyrazí v létě také na Edinburgh Festival Fringe /4.-23.8.2013/, kde budou společně prezentovat Českou sezónu celkem na 16-ti představeních. www.spitfirecompany.cz

Smiluje ke shlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=-pBQo86mF9E od pátku 22.3., dříve exkluzivně na Stream.cz s podporou Seznam.cz

 

Připravila: mia/ Lucerna Music Bar

Poslední komentáře