Zpět

Benefiční Let It Roll warm-up tuto sobotu ve Stormu!



Tuto sobotu se koná benefiční Let It Roll Warm-up ve spolupráci s organizací Chance 4 Children. Celý výtěžek ze vstupného půjde na dobročinné účely a vy si kromě dobrého pocitu užijete nekuřáckou hlavní stage a skvělý line-up v čele s Pixiem a Sukim.

Na hlavní stage vystoupí bez nároku na honorář přední DJs české drum’n’bassové scény - Pixie, Suki, Thiew, Halbax a další. Ve Stormu si budete moci zakoupit benefiční klaunské nosy za 50,- Kč. Flautistar, patron organizace Chace 4 Children upřesnil, že vybrané prostředky budou použity v rámci jednoho z jejich projektů Dr. Klaun, kdy profesionální klauni pomáhají formou terapie smíchu  zpříjemnit pobyt dětským pacientům v nemocnici.

Festival Let It Roll má ve spolupráci s humanitární organizací Chance 4 Children tradici již několik let. Na LIR festivalech jste si mohli zakoupit benefiční předměty a výtěžek z prodeje byl poté věnován na humanitární pomoc (oblečení, obuv), program Robyn Hood a výukové programy. Pomocí této spolupráce se podařilo vybrat částku okolo 400 000,- Kč, díky které se podařilo vybavit dětská nemocniční oddělení v Čechách, Polsku i Slovensku.

Vstup do klubu bude 100kč a celá částka vybraná ze vstupného půjde na dobročinné účely. Hlavní stage bude nekuřácká, ale kuřáci budou moci využít prostorů dobře odvětrávané druhé stage nebo Storm zahrádky. Děkujeme za pochopení a za respektování.

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/297273473816729

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

 

Poslední komentáře