Zpět

BRAČ PARTY TRIP 2012 S DJ TRÁVOU OD 21. DO 30. ZÁŘÍ



Máte chuť zažít něco jedinečného a zcela originálního, skvěle se pobavit na mejdanech s DJem Trávou na pláži i na lodi, a navíc si užít pohodovou dovolenou? To vše za super cenu od 4955 Kč! A ještě vyhrát iPhone? Víme, že ano!

Pojed’te se námi na osmidenní BRAČ PARTY TRIP do Chorvatska na ostrov Brač. Odjíždí se v pátek 21.9 večer, vracíme se v neděli 30.9 po obědě. Kromě čistého moře, krásné přírody a středomořské atmosféry si opravdu užijete: pod patronátem Summer Of Love se každý večer můžete těšit na mejdan Deep Up / Sunset Colors s DJem Trávou a jeho hosty – Dji A.B. a Siwy – se západem Slunce na pláži u moře. K tomu si přidejte celodenní výlet lodí po okolních plážích a ostrovech, opět s muzikou v podání DJe Trávy, grilováním a koupáním.

DJ Tráva celý týden party Deep Up – Sunset Colors navrhl ve svých oblíbených barvách a tak bude každý večer mít svou barvu. V neděli se startuje barvou fialovou, v pondělí se celodenní výlet lodí po okolních ostrovech obarví na tyrkysovou, úterý bude temně modré, středa se probarví životadárnou zelenou, čtvrtek bude jemně oranžový a pátek na závěr zazáří královským purpurem. Párty se konají přímo na pláži v Postiře, začínají v podvečer okolo 18. hodiny a končí o půlnoci.

Jako speciální dárek dostane každý speciální CD DJ Trávy, které nahraje na jedné z Deep Up / Sunset Colors party na Brači.

Ostrov Brač je považován za nejkrásnější ostrov Jadranského moře a nabízí mnoho příležitostí k výletům na kole, čtyřkolkách či pěšky. Po prozkoumání krás ostrova můžete klidně vyrazit trajektem do Splitu, památného starobylého města kousek od ostrova Brač, právem zapsaného do seznamu světového dědictví UNESCO.

Krásy ostrova a mejdany s DJem Trávou, koupání v moři, výlety po ostrově i pevnině, celodenní výlet lodí po okolních ostrovech a mnoho času pro Váš vlastní program a relax. Navíc, jeden z účastníků zájezdu vyhraje iPhone! To je BRAČ PARTY TRIP 2012!

Cena celého zájezdu je 4955 Kč při ubytování v apartmánech pro 6 až 8 lidí, nebo 5555 Kč při ubytování v apartmánech pro 4 až 5 lidí. Každý apartmán má ložnice pro 2 až 3 lidi, plně vybavenou kuchyň, koupelnu, klimatizaci a vybavení.

Pro objednání BRAČ PARTY TRIP 2012 volejte ZDARMA na číslo 800 700 100 nebo pište na email brac@brac.cz.

Podrobné informace najdete na www.facebook.com/BracPartyTrip - a můžete zde vyhrát i jeden celý zájezd!

V ceně zájezdu JE ZAHRNUTO: ubytování na 7 nocí, doprava autobusem, pojištění, pobytová taxa a Deep Up / Sunset Colors party s DJem Trávou na pláži + party s DJ Trávou 21.9. v Jihlavě, speciální CD DJ Trávy se záznamem mixu z Brače.

V ceně zájezdu NENÍ ZAHRNUTO: celodenní Deep Up / Sunset Colors party s DJem Trávou na lodi – cena 700 Kč, strava a nápoje, výlety, skútry, kola, gril a další program dle nabídky.

Nástupní místa jsou v Praze – 21.00 v pátek 21.9., Jihlava v sobotu 22.9. v 03.00, v Brně 22.9. v 04.00 a v Bratislavě v 06.00 hodin 22.9.

Zájezd pořádá cestovní agentura Brač.cz s.r.o., Helmova 2081/6
110 00 Praha 1 ve spolupráci se Summer Of Love. Infolinka 800 700 100, email brac@brac.cz.

Připravila: mia/ Brač

 

Poslední komentáře