Zpět

Březnový díl Shake It! v ROXY již v pátek 22. 3



Už potřetí v tomto roce se do ROXY vrací klubová noc Shake It! a s ní také její rezident DJ CJ Fox. Ten si tentokrát na pátek 22. 3. pozval jednu z v ČR nejuznávanějších DJane Elite a svého věrného souputníka, ostravského DJe a producenta s přezdívkou Kmin.Zapomínat ale samozřejmě nemůžeme na dnes už v Praze usazeného Ostravského matadora DJe Raa.O, který podobně jako na předchozích vydáních Shake It! slibuje využít své precizní technické schopnosti a zahrát nadupaný funky house set. 

Roxy promotion presents

SHAKE IT! @ ROXY

DJs: Elite, CJ Fox, Kmin & Raa.O

VJ: XENON

Start: 22:00

Do 23:00 ZDARMA, poté 100 czk

 


Jak Kmin, tak Raa.O nejsou pro návštěvníky mejdanů Shake It! a dalších akcí v ROXY spojených se jménem CJ Fox nikým neznámým, naopak jsou zde pravidelnými hosty. To sličná DJane Elite si na Shake It! zahraje teprve podruhé.To ale nic nemění na tom, že na domácí scéně patří mezi nejceněnější domácí DJane. 

Elite, vlastním jménem Ester Křížková se začala věnovat DJingu sice až v druhém tisíciletí, ale díky jejímu talentu a schopnosti umně kombinovat energickou a příjemně rozjetou hudbu se svou sympatickou, extrovertní image, nabrala její kariéra již od úplného začátku v roce 2002 poměrně rychlé obrátky.

Už v roce 2004 vydala svůj vřele přijatý první oficiální mix, objevila se na titulce časopisu Xmag a zahrála si mimo jiné na festivalu Creamfields po boku takových jmen jako Tall PaulTimo MaasWestbam či Paul Oakenfold. Následující roky ji pak kromě hraní v ČR na Slovensku či kampaně pro Frisco vynesly v roce 2007 také smlouvu s prestižní německou bookingovou agenturou Evolution Music. Právě díky Evolution Music si tak E-Lite už zahrála mimo jiné v Itállii, Německu, Španělsku, Francii, Velké Británii nebo v Maroku, Malajsii, Dubaii či Kolumbii. 

DJane E-Lite, mezi jejíž dosavadní největší úspěchy patří hraní naLoveparade v letech 2007 a 2008, tak v kombinaci s ostatními jmény z line upu slibuje hodně fajn a zábavnou party, na které protančíte celou páteční noc ani nemkrnete!

VIDEO

DJane Elite - Live set @ Ocko TV: 

WEB

DJane E-Lite: http://djelite.cz/

Raa.o: http://www.raao.cz/

Kmin: http://www.djkmin.cz/

FB event: http://www.facebook.com/events/519035758149018/

ROXY: http://roxy.cz/

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře