Zpět

Britský Far Too Loud již tuto sobotu ve Stormu!



Tato sobota bude patřit všem příznivcům našláplého electra. Do pražského klubu Storm se totiž chystá jedna z nejvýznamnějších postav světové elektronické scény, britský DJ a producent Far Too Loud. Jeho pověstný cit pro selekci a precizní mixy budou zárukou rozjetého mejdanu, na kterém nesmíte chybět!

Oli Cash aka Far Too Loud, nesmírně nadaný umělec a vítěz „Breakspoll Awards 2009“, již stihl vydat nespočet singlů, které se umístily na předních příčkách electro house žebříčků po celém světě. Tracky  “Start The Party”, „You Know The Sound“, “We Want To Dance” nebo ”Firestorm” nechybí v repertoáru žádného electro DJ.

Oli není jen výborný producent ,ale také DJ. Můžete se těšit na set plný exkluzivních nevydaných tracků, ve kterém střídá electro breaks & house, psybreaks nebo nebo drum and bass a to vše v precizním mixu! Doplní ho známá česká trojice Substance-D ve složení Dave, Duff & Tamagotchi, která již Oliho v Čechách několikráte supportovala. Na letošním letním Let It Roll festivalu, kde Far Too Loud poprvé vystoupil, tomu bylo také tak a stálo to opravdu za to. Dále vystoupí Eski - vítěz DJ kontestu, jehož set se nejvíce líbil odborné porotě, a v neposlední řadě DJ Chuck.

Vstup bude pouze 50kč do 22:00 a 150kč poté. V mobilní  aplikaci klubu Storm můžete také získat voucher na pivo zdarma, stačí odpovědět na velice jednoduchou otázku. Shrnuto a podtrženo, tuto sobotu se všichni vidíme v klubu Storm, kde bude Funktion-One hrát opravdu loud! :)

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/1478607772412943

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

 

Poslední komentáře