Zpět

Bryan Adams v Praze už 19. června!



Rocková stálice a megastár Bryan Adams se po pěti letech vrací k nám do České republiky, kde vystoupí v neděli 19. června v pražské O2 Aréně. Pověst jednoho z nejlepších rockových zpěváků světa získal především díky svým nezapomenutelným koncertům, kterých odehraje okolo neuvěřitelných 120 do roka! Není divu, že tenhle nestárnoucí matador se svými peckami jako Summer of 69 nebo Run to you již více jak tři desetiletí stále vyprodává haly.

Rocková stálice a megastár Bryan Adams se po pěti letech vrací k nám do České republiky, kde vystoupí v neděli 19. června v pražské O2 Aréně.  Pověst jednoho z nejlepších rockových zpěváků světa získal především díky svým nezapomenutelným koncertům, kterých odehraje okolo neuvěřitelných 120 do roka! Není divu, že tenhle nestárnoucí matador se svými peckami jako Summer of 69 nebo Run to you již více jak tři desetiletí stále vyprodává haly.

Kanaďan Bryan Adams patří mezi nejvýraznější zpěváky a skladatele populární hudby osmdesátých a devadesátých let. Neformálně oblečen do modrých džínsů a bílého trička, s elektrickou kytarou v ruce si získal oblibu fanoušků po celé zeměkouli. Bryan má na svém kontě celou řadu alb ověnčených multiplatinovým prodejem. Skladby z jeho pera se objevily nejenom na předních příčkách hitparád, ale zazněly i v několika filmových klasikách. Adamsovy kvality jsou znát nejenom z nahrávek, kterých má na svém kontě kolem desítky, ale i z koncertů. Připravované turné se váže k jeho zatím poslední nahrávce „Bare Bones“ z roku 2010, obsahující všechny zásadní skladby dosavadní kariéry v koncertním provedení. Výběr toho nejlepšího představí Bryan Adams se svou doprovodnou kapelou i na svém koncertě v neděli 19. 6. v pražské O2 Aréně. Uvidíme se tam!

 

Poslední komentáře