Zpět

Burton Špindl Spring Sessions 2015



Největší zimní akce pro širokou snowboardovou veřejnost na českých horách se po roční pauze vrací do Špindlerova Mlýna, kde poslední březnový víkend přivítá všechny milovníky snowboardingu osmý ročník oblíbené BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS. Tradiční čtyřdenní event nabídne od každého něco – ježdění, soutěže a závody jak pro registrované jezdce, tak pro širokou veřejnost, a tři večery s hudebním programem v XXL party stanu postaveném přímo v areálu.

Bezpochyby největším tahákem pro všechny je možnost zajezdit si na závěr sezóny v perfektně připraveném snowparku světových parametrů. Ten bude zahrnovat jak nový stálý Burton snowpark nahoře ve Svatém Petru, U-rampu, Big Air, oblíbený Corner jump a několik dalších překážek navržených právě pro BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS 2015.  

I když v rámci Burton Špindl Spring Sessions jde hlavně o ježdění a dobrý pocit z něj, tak pro soutěžichtivé návštěvníky máme připravené osvědčené formáty z předcházejících let, které jsou zajímavé nejen pro jezdce, ale i pro přítomné diváky. Čtvrteční program je vyhrazen pro Anon Big Air Fortune, který probíhá na velkém skoku a v němž jezdci losují triky tak, že roztočí kolo štěstí a čekají, kde se zastaví. Může na ně padnout jednoduchý skok a nebo také kombinace rotací, ze kterých by se normálním smrtelníkům zamotala hlava. Kdo trik úspěšně předvede, postupuje do dalšího kola až do té doby, než zůstane v závodě poslední jezdec.

V pátek proběhne soutěž na U rampě, kdy během hodinového Jamu půjde o nejlepší celkovou performance i o nejlepší trik. Vzhledem k tomu, že půjde o jedinou soutěž v U-rampě za poslední dva roky na území ČR, SK i PL, jistě bude motivace jezdců veliká.

Sobota má jako poslední soutěžní den akce velmi nabitý program. Neregistrovaní snowboardisté a snowboardistky, kteří přijedou do Špindlerova Mlýna užít si závěr sezóny, se budou moci utkat v Burton Public Jam contestu, následuje atraktivní Heli Shooting, který probíhá v celém snowparku a na závěr dne se uskuteční oblíbená Burton Corner Session na mohutném corneru vybudovaném na dojezdu sjezdovek.

Denní program bývá pro mnohé pouhým zahřívacím kolečkem před večerními party a tak jsme kromě ježdění na trati z dílny Snowparkdesign připravili i tři hudbou nabité večery - ve čtvrtek, v pátek i v sobotu vždy od osmi hodin se otevřou dveře XXL party stanu a zavřou se až v pozdních ranních hodinách.

 

 

Hlavní hvězdou je bezpochyby bristký breakbeatový DJ a producent světového formátu Krafty Kuts (UK), jehož sety se vyznačují neskutečnou energií a který spolupracoval s takovými hvězdami jako jsou Fatboy Slim a The Prodigy. Hiphopové fanoušky potěší a nakopnou DJ Wich & LA4 a v rámci Bigg Boss Stage PSH (Orion, Vladimir 518, DJ Mike Trafik) které doplní  Refew. V rytmu reagge proběhne vystoupení Fast Food Orchestra, Mydy Rabycad představí svěží elektroswing a Kapitán Demo pobaví svými texty. Po celé tři dny budou návštěvníky provázet DJs Akvamen, Robot, Jorgos, N´Zym a DJ Mike Trafik kteří jsou se snowboardingem spojeni jako prkno s vázáním.

 

 

Pro více informací či s žádostmi o akreditace se prosím obracejte na:

Marek Teyssler

media@snowparkdesign.cz

+420 731 531 351

 

Poslední komentáře