Zpět

Burton uvádí nový snowboardový film "13"



Po úspěchu snowboardových filmů z dílny Burton snowboards jako The B nebo Standing Sideways přichází zbrusu nový 40ti munutový film s prozaickým názvem "13"! Jak jinak se dá také pojmenovat film, který má odstartovat prodej nové kolekce k sezóně 2013? Neexistuje lepší název!

A koho uvidíme? Hlavními hvězdami budou Danny Davis, Mikkel Bang, John Jackson, Mark Sollors, Mikey Rencz, Jussi Oksanen, Terje Haakonsen, Jeremy Jones, Zak Hale, Ethan Deiss, Seppe Smits, Werni Stock, Roope Tonteri a další.

 

Teaser:

Česká republika se své premiéry dočká v sobotu 15. Září a to v Praze a v Brně. Co bude vše na programu?

Praha - Pražská část začne ve Vodičkově ulici č. 17 ve Storu#13, kde na návštěvníky čeká zbrusu nová kolekce Burton snowboards na sezónu 2013. Pokud se zastavíte na nákup, máte možnost se občerstvit thaiským jídlem, dát ledově namražený Jagermeister, vychlazený Desperados a když vám bude chybět energie, dodá vám ji Red Bull. Chybí vám hudba? Bude! Po celé odpoledne exkluzivně zahraje Dj Doemixxx a Dj Trafik z Penerů strýčka homeboye.

Navíc kdo nakoupí za více než 5.000Kč, získá velmi atraktivní cenu v podobě lodního lístku na večerní plavbu s Burtonem po Vltavě lodí Valencia na premiéru filmu "13" ve Žlutých lázních. Tyto lístky si budete moci koupit jen a pouze v sobotu 15.9. ve Stroru#13 za cenu 100Kč. Na programu bude nejenom plavba po Vltavě, ale také Dj Robot a druhá projekce filmu "13". Loď se pak stihne včas vrátit, takže můžete ještě stihnout after party v Roxy v podobě projekce filmu Resonance, který do Prahy přiváží jezdec teamu Burton Nicolas Muller.

Vyplouváme již v 19:30, připlouváme ve 22:30 do přístavu na Františku. Pozor! Kapacita je omezena!

A co večer?

Večer se premiérově film "13" rozehraje již od 21hod. v areálu Žlutých lázní v Podolí a to v prostředí parádního MINI baru. Zahraje Dj Poeta z Radia Spin a pokud budete chtít, můžete s námi po projekci vyrazit do Roxy, kde ještě stihneme již zmíněnou after party.

Ale to není vše! Pokud budete dobře sledovat servery Burton.cz, Freeride.cz a 4elements.cz, je možné, že se právě vy stanete vítězem tiketu na lodní dopravu do Žlutých lázní lodí Valencia zdarma. Právě tady se o lístky bude soutěžit!

12 - 19:00 Store#13 - Vodičkova 17, Praha 1

20:00 - 22:00 Žluté lázně MINI bar - Podolské nábřeží 3, Praha 4

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brno - Brněnská část tohoto slavnostního dne odstartuje už ve 14hod. při příležitosti otevření nového luxusního obchodu místních guru snowboardingu - Snowboard Zezula na Palackého třídě 170. Ano, právě tam na vás bude čekat to nejžhavější zboží na novou sezónu a to nejenom od Burton snowboards. K tomu si můžete k nákupu dát ledově namražený Jagermeister, energii od Red Bullu a nebo vychlazené pivo Desperados. A to vše zdarma! Navíc vám k tomu zahraje Dj Lucky a prvních 100 nakupujících obdrží vstup na večerní after party zdarma!

Takže přes den máme jasno. A co večer? Úderem 20hod. se otevřou brány nejznámějšího klubu Fléda a vy se za tónů Djs můžete pomalu připravovat na projekci. Po jejím skončení na diváky čeká tentokrát opravdu nabitá tombola a tančit se bude až do rána. Jak řekl Dj Lucky, Brno, těš se!

14 - 18:00 Store Snowboard Zezula - Palackého 170, Brno

20:00 - 03:00 Klub Fléda - Štěfánikova 24, Brno

Partneři:

Burton snowboards

Snowboard Zezula

RED

Anon

Jagermeister

Desperados

TV pořad Element na Nova sport a TV Fanda

TV Óčko

Radio Spin

4elements.cz

Tiscali.cz

Doklubu.cz

Freeride.cz

Freemagazine.cz

Studentskaleta.cz

Studentpoint.cz

Připravila: mia/ 4elements

Poslední komentáře