Zpět

Calvin Harris přiveze do Prahy ochutnávky z nového alba



Méně jak měsíc nás dělí od vystoupení Calvina Harrise v ČR, které proběhne v rámci Only Open Air Festivalu. Čekání dává fanouškům zároveň větší naději, že v Praze zazní další novinky z připravovaného studiového alba, ze kterého nám již představil letní hymnu Summer.Oficiální vydání dalších dvou singlů je naplánováno během následujících dvou měsíců. 

 

Calvin Harris – Only Open Air Festival
08. 08. 2014, 17:00 – 05:00
Incheba Expo Praha
Calvin Harris, R3hab, Mark Knight, Ewa Shaw, Dubfire, James Zabiela, Pendulum dj set & Verse, Timo Maas, Dominique Jardin
Předprodej www.ticketportal.cz


Novinky si pro Prahu chystá také R3hab. V těchto dnech vychází skladba How We Party, kterou produkoval společně s italským duem VINAI. Novinka s Fedde Le Grandem je též na spadnutí.
V kolik a s kým přesně začne na pražském Výstavišti tato velkolepá party pro 15.000 návštěvníků prozradí pořadatelé festivalu 27.7., kdy bude zveřejněn kompletní program.

Rihanna – We Found Love ft. Calvin Harris:

Vstupenky je možné zakoupit do 25.7. za aktuální zvýhodněnou cenu, po tomto datu dojde ke zdražení. Novinkou je limitovaná edice vstupenek, které platí pouze na večerní program od 22:00 do 05:00, kde vystoupí např. Dubfire nebo Pendulum - v předprodeji jsou označeny jako NIGHTPASS a stojí 950 Kč. Do prodeje jdou též nově balíčky obsahující vstupenku a zároveň ubytování v přilehlém hotelu blízko haly.
 
www.celebration.sk
www.facebook.com/OnlyOpenAirFestival

Připravila: mia/ Live61

Poslední komentáře